ctrl+n

ctrl+n Postboks 2368, Solli0201 Oslo
Telefon: +47 41 60 58 89 E-post: contact@ctrln.no Nettside: www.ctrln.no

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2011 Antall medarbeidere: 2

Kort om kontoret

ctrl+n er et lite kontor bestående av to partnere. Vi baserer oss på arkitektfaglig samarbeid med andre kontorer og har også god erfaring med tverrfaglig samarbeid med kreative profesjoner utenfor det rent arkitektfaglige. Vi har jobbet med en rekke prosjekter av ulik størrelse og kompleksitet. Prosjekter befatter alt fra gangbru, hytter/rorbuer, leilighetskompleks, bibliotek, kunst og kulturskole med mer.

Prosjekter

Mustad Gangbro

Gjøvik, NorgeGangbroen strekker seg ca 28 m over Hunnselva i Gjøvik og knytter Mustad fasilitetene sammen med Høgskolen på Gjøvik (HIG). En eksisterende gangbro fra HIG over riksvei 4 gjør at man får en kontinuerlig gangpassasje fra mustadtomten til HIG. Broen vil også være med på å definere et nytt inngangsparti til Mustadtomten. Designet på brua refererer til Mustads industrielle fortid ved bruk av rustet cor-ten, som skaper industrielle assosiasjoner samtidig som den har et moderne preg.

Nusfjord Leiligheter og Rorbuer

Nusfjord, Lofoten, NorgeRorbuer og leiligheter med spektakulær beliggenhet i et av Lofotens best bevarte fiskevær. Rorbuene og Leilighetene er planlagt i ubehandlet treverk og har et moderne preg rotfestet i tradisjonell form tilpasset stedets tradisjonelle rorbumiljø. Det er tilsammen skissert ti leiligheter i ett bygg og tredve rorbuer i området. Prosjektet er under utvikling.

st Hanshaugen Kulturscene

Oslo, NorgeIdéforslag til kulturscene på st Hanshaugen i Oslo. Forslaget er et innlegg til debatt om hvordan man skal utvide bruken av st Hanshaugen vinterstid. Prosjektet tilbyr et definert rom til uteserveringen som for tiden opererer fra brakker i parken. Ideen er en pavilliong som kan åpnes til festivalbruk om sommeren med restaurant og backstage områder i underetasjen og lukkes til vinterbruk for kulturarena for barn og unge i de innvendige volumer. Idéforslaget er igangsatt på eget initiativ.

Logg inn