Austigard Arkitektur AS

Austigard Arkitektur ASHedmarksgata 130658 Oslo
Telefon: 99716229 E-post: office@austigard.net Nettside: www.austigard.net

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2013 Antall medarbeidere: 3

Kort om kontoret

Prosjekter

Pedersgata 6

StavangerTrolig Norges smaleste enebolig (i hvert fall bygget etter TEK10) i trehusbebyggelsen i Stavanger: utvendig bredde 3,6 m. Det er bolig i tre etasjer pluss takterrasse med nesten 360 grader utsikt, blant annet til innseilingen i Stavanger. Bygningen er tenkt å være et kontemporært bidrag til den tradisjonelle trehusbebyggelsen, og det er bevisst spilt på en estetisk balansegang mellom det tradisjonelle og det moderne. Bygget er under oppføring.

Fredheimveien 20 C

OsloEnebolig innenfor småhusplanen i Oslo. Tilgjengelig tillatt bebygd areal på tomten var ikke tilstrekkelig til en ny enebolig, og garasje er derfor innlemmet i bygningskroppen. Nederste etasje inneholder stue og kjøkken, med utgang til hage mot sør. Midterste etasje inneholder kun inngangsparti, garasje og trapp. Det er her jobbet med store takhøyder på opptil 5 m, samt vindu inn i garasje, for å skape større romdybde. Øverste etasje inneholder tre soverom og to bad samt et lite kontor. ...

Lilloseterveien 22 B

OsloTilbygg til tomannsbolig. Tilbygget plasseres i en skrent med diverse eksisterede, skjemmende terrenginngrep og gjenoppretter terrengets naturlige linje rundt huset. Tilbygget er i sin helhet i kjelleren, og taket danner en stor takterrasse mot sørvest, på en tomt der det i dag er lite uteoppholdsareal. Et trapperom i glass bringer dagslys ned trappen og inn i kjelleren. Store vinduer mot nord gir godt dagslys for arbeidsrom ytterst i tilbygget.

Logg inn