VIT

VITPostadresse Per Kvibergs gate 120478 OSLO
Telefon: 40244000 E-post: post@vit-as.no Nettside: www.vit-as.no

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2013 Antall medarbeidere: 2

Kort om kontoret

VIT ble etablert av to engasjerte arkitekter for å skape arkitektur av høy kvalitet som gir merverdi i alle ledd. Vi er et tverrfaglig fellesskap med høyt kompetente medarbeidere som skaper meningsfull, dristig og annerledes arkitektur. Kontoradresse er Tollbugata 7, inngang fra Skippergata

Prosjekter

Ersfjordvegen 24

Tromsø, NorgeMassivtrebolig for familie på fem i naturskjønne og ville omgivelser. Utsikten til atlanterhavet og omkringliggende fjell samt bekkefaret på tomta var like styrende som ønsket om få innervegger.

Øvre Solåsen 44

Nesodden, NorgeMassivtrebolig for fire på en bratt kolle med utsiktsgløtt til indre Oslofjord gjennom furuene på tomta. Hovedvolumet krager ut og åpner opp mot hagen på naturtomta.

Treeclimber

Berkeley, CaliforniaEt hus for to treklatrere i Berkeleys skråninger med utsikt til San Francisco og bukta. Designet tar utgangspunkt i tradisjonell origami og danner ramme for det vertikale romforløpet. Beboerne kan bruke leiderne eller klatre for å komme seg opp til det gjennomsiktige takterrassedekket og videre opp i trærne.

Logg inn