THA Arkitekter

THA ArkitekterDåsnesvegen 444737 Hornnes
Telefon: 92083477 E-post: kontakt@tha-arkitekter.no Nettside: www.tha-arkitekter.no

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2011 Antall medarbeidere: 1

Kort om kontoret

THA arkitekter er et nystartet arkitektkontor lokalisert i Evje og Hornnes kommune i Aust-Agder. Kontoret drives av Erick Thomas Allende som ble uteksaminert ved École nationale supérieure d'architecture et de paysage de Bordeaux i 2007, med Master i tredesign og konstruksjon. Erick har 6 års arbeidserfaring fra kontorer i Frankrike, Sveits og Norge, og er medlem av Norsk arkitekters landsforbund (MNAL) . Har jobbet hovedsaklig innen prosjektering av kontorbygg og bolig, og innen møbeldesign.

Prosjekter

Enebolig Abusdal og Malm

Hornnes/NorgeInspirasjon for dette boligprosjektet er hentet fra det tradisjonelle setesdalhuset, med saltak og en enkel, langstrakt bygningskropp. Eneboligens tomt ligger høyt i et skrånende landskap, med svært gode utsiktsforhold mot øst, sør og vest, og med en skogdekt li i nord. Ankomsten er på nordsiden av huset hvor soverom og bad/ vaskerom er plassert. Kjøkken, stue og bibliotek vender mot sør.

Hytte i Los Molles

Los Molles/ChileProsjektet Cabaña en Los Molles befinner seg på midten av Chiles langstrakte kystlinje, i en bratt skråning med utsikt mot havet. Disse to faktorene har definert prosjektet med forskjellige nivåer tilpasset tomta og en hovedfasade vendt mot havet. For det første ønsket vi å minimere graving på tomta og strukturen krages derfor ut fra terrenget. For det andre var det naturlig at oppholdsrom i første etasje og soverom i andre vendte mot utsikten, koblet sammen av trapp, lagringsplass og bad.

La Isla street furniture

Santiago/ChileProsjekt utviklet i samarbeid med møbeldesigner Gonzalo Scolari, for workshopen "Generative Furniture" arrangert i Chile av DUM-DUM Lab i oktober, 2013. Oppgaven var å generere et urbant møbel basert på parametrisk design. La Isla (øya) har forskjellige høyder slik at folk kan bruke det på forskjellige måter; ligge, sitte, knele, eller støtte seg til det. Alt dette under skyggen av et tre. Prosjektet er konstruert i Chile.

Logg inn