de guio syvertsen arkitekter

de guio syvertsen arkitekterrognelia 304622 Kristiansand
Telefon: +4747380187 E-post: syvertsen@dgsarkitekter.com Nettside: http://www.dgsarkitekter.com

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur, Landskapsarkitektur Etableringsår: 2014 Antall medarbeidere: 2-4

Kort om kontoret

Etablert i 2014 av partnere Henrik Ceccaroli Syvertsen og Andrea De Guio. Engasjert i ulike arkitektkonkurranser innenfor arkitektur og by utvikling.

Prosjekter

Gårdsrom - 4.plass Hedrende omtale

Tana Bru, Norge Prosjektet består av en ny kirke med tilbygg. Disse er plassert inn i omgivelser der det allerede eksisterer et menighetshus. Kirken og tilbygget kobles til det eksisterende menighetshuset, slik at det skapes et nytt gårdsrom.

Hungarian House of Music

Budapest, UngarnFotavtrykket bevarer alle eksiterende træ på tomten. Resultatet er et bygg delt i tre. De ulike delene er koblet under bakke nivå. Heldekkende glass i første etasje hindrer en visuell barriere mellom bygg, liv, park og grønt. Lyd installasjoner i form av folier er plassert ute i parken, skaper interesse og leder besøkende inn i første etasje.

Minimal Impact Forest Housing Brazil

Parauapebas, BrazilDen raske urbaniseringen av regnskogen har store følger for økosystemet, prosjektet foreslår en strategi og et alternativ til det eksisterende lav kost nabolagene ”Minha Casa – Minha Vida”. Hvordan skog og ny bebyggelse kan sameksistere.

Logg inn