Studio NN

Studio NNSverdrups gt 15 c/o PUNKT0559 Oslo
Telefon: 95807817 E-post: studionavidnavid@gmail.com Nettside: www.studionn.no

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2012 Antall medarbeidere: 1

Kort om kontoret

Studio NN er en kreativ og utforskende arkitektpraksis med interesse for hele bredden i arkitektfaget. Som kontor er vi opptatt av å lage gode og presise konsepter. Med en nysgjerrig tilnærming og et bredt spekter av verktøy har vi erfaring fra større komplekse prosjekter og idéutvikling til interiør og produktdesign.

Prosjekter

Walk the Line

Ciudad Abierta, ChileDenne lille boenheten er fullt isolert; inneholder en soveplass/ arbeidsstasjon på innsiden og en terrasse på utsiden. Den forlengede gangveien hviler på to slanke tresøyler og fungerer som en underspent bru på 12,8 m. Paviljongen understreker en sterk bevegelse mot vannet, mens det forsterker kontrasten mellom de varme og tunge sanddynene, til den lette, luftige horisonten.

En liten-skala papirproduksjonsenhet eller: Arkitekturen og fortellingen om prosesser og prosedyrer

Oslo, NorgeArkitektur - slik som papiret, er ikke ferdig når det kommer ut av produksjon, men kun et blankt ark med et potensiale for bruk. I det rommet som oppstår mellom vannet og himlingen, henger en liten-skala produksjonenhet. Her lager man og jobber med håndlaget papir.

Voldsløkka Skatehall

Oslo, NorgeUtvikling av skisse- / forprosjekt av Oslos første skatehall. Dette har vært et samarbeid mellom Rambøll, Dark Arkitekter og Studio NN for Bymiljøetaten.

Logg inn