Kåmmån AS

Kåmmån ASVetlandsveien 75a0685 OSLO
Telefon: 93459108 E-post: post@kamman.no Nettside: www.kamman.no

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2015 Antall medarbeidere: 2

Kort om kontoret

Et arkitektkontor som vektlegger nye og miljøsnille perspektiver på stedsutvikling og urbanisme. Vi er opptatt av helhetlige utviklingsstrategier og alternative modeller for bolig- og stedsutvikling.

Prosjekter

Our City, Our Collective

Grønneviksøren, Bergen, Norge1. pris i Europan 13 i Bergen. I samarbeid med Lala Tøyen. Et byutviklingsprosjekt på Grønneviksøren i Bergen som legger vekt på nytenkende pilotmodeller for boligbygging med deling og fellesskap som tema.

Invisible Infrastructures

Tøyen, Oslo, NorgeTverrfaglig forskningsprosjekt innenfor fagfeltene biologi, antropologi og arkitektur, som undersøker de "usynlige" elementene som er tilstede i en by. Og hvordan dette i større grad kan inkluderes i planleggingen og utviklingen av byer og bydeler.

Liv på Øra

Kyrksæterøra, Hemne, NorgeEn verktøykasse for utarbeidelse av en områdeplan for Kyrksæterøra sentrum. Områdeplanen skal både fastsette den overordnede sentrumsstrukturen, stake ut kursen for helsefremmende og bærekraftige løsninger og legge til rette for et attraktivt og levende sentrum. i samarbeid med Lala Tøyen og Formløs Architecture

Logg inn