Vardehaugen AS

Vardehaugen ASAnsgar Sørlies Vei 300576 Oslo
Telefon: 95188215 E-post: post@vardehaugen.no Nettside: www.vardehaugen.no

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2014 Antall medarbeidere: 2

Kort om kontoret

Vardehaugen AS jobber med et bredt spekter av oppdrag, fra eneboliger og småhus, til utstillingsdesign, medvirkningsprosesser og urbanisme. Vi legger vår stolthet i å skreddersy alle våre prosjekter til oppdragsgivers ønsker og behov, samt landskapet og bygningsmiljøet de står i. Vardehaugen jobber for tiden med private, profesjonelle og offentlige kunder, deriblant Statsbygg, Statens Vegvesen og Nasjonalmuseet.

Prosjekter

Hytte Vindheim

Lillehammer / NorgeHytta er en liten vinterhytte dypt inni fjellheimen ved Lillehammer. Bygningskroppen er inspirert av det klassiske motivet av ”en nedsnødd fjellhytte”, - hvor kun taket er synlig over snøen.

Hytte Vardehaugen

Fosen / NorgeProsjektet er en atriumshytte skreddersydd til landskapet og klima på Fosen. Bygningskroppen er designet for å skape gode klimatiske uterom rundt hytta, og kan sammenlignes med fjellrev som kveiler seg opp for å beskytte seg mot vinden.

Galleri Wolfhorse

Helsinki / FinlandProsjektet er et mobilt galleriet utviklet for Helsinki Mobile Museum of Modern Art, skreddersydd for utstillinger og pop-up-arrangementer i byrom.

Logg inn