NATOWA

NATOWAVibesgate 26A0356 Oslo
Telefon: 97081355 E-post: info@natowaa.com Nettside: www.natowaa.com

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2017 Antall medarbeidere: 2

Kort om kontoret

NATOWA er et internasjonalt arkitektkontor etablert i Tokyo, Japan og Oslo, Norge av arkitektene Naofumi Namba og Kaori Watanabe. NATOWA har en tilnærming til arkitektur basert på arkitektonisk tenkning fra både Norge og Japan. Våre arbeider favner mange fagfelt som byutvikling, arkitektur, møbeldesign og grafisk design.

Prosjekter

KUNSTSILO “KULTURAKSE”

Kristiansand / NorgeFinalist, Internasjonal arkitekturkonkurranse om Kunstmuseum og kulturkvartal. Den historiske silobygningen bevares som den er, uten fortolkninger eller heroisk hjelp, men får i stedet et dramatisk kutt gjennom seg. Kuttet er fylt av et samtidens glassvolum som limer silobygningen sammen igjen: Japansk KINTSUGI.

ANBAI HOUSE "LIVING WITH SNOW"

Yamagata / Japan2. premie, Arkitekturkonkurranse for 6 eneboliger. Huset har en form som minner om fjell, for å redusere tiden det tar å fjerne snø. Det er en tunnel med varmt lys, som er husets inngang. I det du passerer gjennom tunnelen kommer du inn i et to etasjer høyt Doma-rom. I DOMA kan naboer møtes og slå av en prat rundt varmeovnen. Når du går opp trappene, vil du komme til et stort, sammenhengende rom med skråtak. Skråtaket skaper et rom der hver familie kan skape sin egen bruk med ulike formål.

G-HAIR "1.2m"

Saitama / JapanInteriørprosjekt for en frisørsalong, som er en del av et hus på bakkeplan. Vi la til 1,2 m høyde på veggene, for å vagt dele rommet i tre soner (venterom, hårklipp og sjampo) og for å markere historikken i rommet. Vi artikulerte høyde, lengde og materialer på veggene for å ikke hindre siktlinjer fra de tre sonene og til gaten. For å planlegge hele rommet for eieren, og for å skape et spesielt sted og en spesiell tid for gjestene, formga vi veggenes proporsjoner med mening.

Logg inn