yolo tegnestudio as

yolo tegnestudio asTorget 21767 Halden
Telefon: 41314005/40607886 E-post: post@yolo-tegnestudio.no Nettside: www.yolo-tegnestudio.no

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2016 Antall medarbeidere: 3

Kort om kontoret

Yolo tegnestudio AS ble etablert av arkitektene Alice og Gjermund og består i dag av tre medarbeidere. Vi har bred erfaring med blant annet boligprosjektering, kontor- og næringsbygg, interiørkonsepter og installasjoner samt innspill til planarbeid. Hvert prosjekt er unikt, og en idé lever gjennom prosjektets faser fra første tanke og ned til siste detalj. For oss handler arkitektur om å skape for å inspirere. Vi ønsker å ivareta løsninger som tar hensyn til miljøet og kommende generasjoner.

Prosjekter

Villa Lyche - enebolig

Saltnes, Råde/NorgeKonseptet er basert på ideen om å bruke topografien i landskapet for å fordele romprogrammet og trinnvis nå den spektakulære utsikten over Oslofjorden. Bygningen består av en base av betong delvis gjemt i landskapet, med en mørk treboks svevende på toppen. En vertikal massiv betongvegg bærer trappefunksjonen og vaskes av naturlig lys gjennom husets tre glassfasader.

Østbergs AS - næringsbygg

Moss/NorgeProsjektet er en rehabilitering av et eldre næringsbygg med ny planløsning og fasader. På fasadens øvre del er eksisterende betongelementer kledd med hvite vertikale profiler i metall for å skape et elegant uttrykk og en interessant opplevelse langs en ellers lang og monoton vegg. På bakkeplan blir betongveggene erstattet med glassfasade for å åpne opp mot gaten og skape kontakt mellom detaljhandelsområdet og besøkende.

St. Marie gate - leiligheter

Sarpsborg/NorgeTransformasjon av et gammelt kontorbygg til leiligheter i Sarpsborg sentrum. Prosjektet vender mot St. Marieparken og består av 38 leiligheter fordelt på fire etasjer. Øverste etasje er en utvidelse av dagens situasjon og består av fem nye leiligheter med felles takterrasse.

Logg inn