Helling Arkitekter AS

Helling Arkitekter ASØvre Vollgate 60158 Oslo
Telefon: 97158851 E-post: rakel@hellingark.no Nettside: www.hellingark.no

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2016 Antall medarbeidere: 3

Kort om kontoret

Helling arkitekter er et Oslobasert arkitektkontor etablert i 2016. Vi brenner for å skape prosjekter med tydelig identitet, og mener at et godt prosjekt er et prosjekt med sterke og robuste konsepter. Disse skapes gjennom en god utviklingsprosess,og i samarbeid mellom utvikler,bruker og arkitekt. Helling arkitekter er unge, ambisiøse og engasjerte,og har bred erfaring fra tidligere arbeider. Vi er nysgjerrige, gode til å forstå det større bildet,og til &ari...

Prosjekter

Hotell + Seniorboliger i Mandal

Mandal/NorgeSpektakulær beliggenhet ved siden av Buen kulturhus og vestvendt mot vannet. Volumene er planlagt todelt,med sammenhengende base på plan 1 for sambruk. Fellesfunksjoner i 8.og 9.etg. med en unik allmenn tilgjengelig takterrasse med utsikt over Mandal sentrum. Omsorgsboligene syd på tomten,har direkte utgang til sydvendt felles hage på plan 02. Svalgangene utformes som oppholdsareal med møteplasser. Takform,balkonger og fasader har fått inspirasjon fra Mandals gamle bebyggelse,samt Mandal veveri.

Frogner Kulturhus

Oslo/NorgeGamle Bagatell restaurant skal transformeres til Frogner Kulturhus. Ny bar/cafe/restaurant vil etableres over tre plan, med takterrasse på plan 02. Lokalet skal gjenåpnes mot Frognerveien, og vil bidra til å skape mer byliv på gateplan i det gamle pariserkvartalet.

Nye Triaden Lørenskog Storsenter

Lørenskog/NorgeOmbygging av eksisterende kjøpesenter, samt påbygg med utvidelse av kjøpesenter, i tillegg til nye funksjoner som offentlig -/ privat tjenesteyting og bolig. Bygningen vil bli et ledd i etableringen av Lørenskog sentrum, og har ambisjoner om å bli et svar på fremtidens kjøpesenter.

Logg inn