Marafu Arkitekter AS

Marafu Arkitekter ASStorgata 484307 Sandnes
Telefon: 41532342 E-post: ha@marafu.no Nettside: marafu.no

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2015 Antall medarbeidere: 3

Kort om kontoret

Marafu er et arkitektkontor etablert av Tone Marie Horve, Håvard Tonning Austvoll og Gjøran Dørheim; med tilholdssted i Storgata 48 i Sandnes. Vi har erfaring fra prosjektering av eneboliger, hytter, hoteller og andre større bygg. Vi mener at god arkitektur og gode rom skapes i spenningspunktet mellom genuin stedsforståelse, brukernes behov og omtenksom detaljering.

Prosjekter

Naust Tysnes

Tysnes, NorgeNaustet ligger nord på Tysnes ved Storeholmen. Tomten består av en eksisterende grunnmur, som det og en trebrygge. Naustet er tegnet som en enkel stenderverkskonstruksjon som åpner seg opp mot vest/nordvest. Her er det tegnet inn foldedører som gir en effektiv lysåpning på 90%. Innvendig kles naustet med bjørkefiner, som lakkeres. Utvendig blir det stående tømmermannskledning som sortmales.

5 Eneboliger byggefelt

Rossåsen, NorgeHøsten 2017 deltok Marafu Arkitekter i en prosjektkonkurranse i regi av Sandnes tomteselskap. I selskap med Aalgaard bygg vant vi et delfelt med 6 eneboliger.

Studentboliger Gosen

Stavanger , NorgeSammen med ArkVest skal Marafu Arkitekter tegne 150 nye studentboliger på Gosen, rett ved Uis. Oppstart November 2017

Logg inn