Hesselbrand

HesselbrandWaldemar Thranes gate 62D0173 Oslo
Telefon: 92068226 E-post: oslo@hesselbrand.com Nettside: www.hesselbrand.com

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2017 Antall medarbeidere: 2-5

Kort om kontoret

Hesselbrand er et arkitektkontor basert i London og Oslo. Kontoret arbeider med et bredt spekter av prosjekter, i tillegg til å undervise og forelese.

Prosjekter

Kjernehuset

Stockholm, SverigeForskningsprosjekt og mulighetsstudie for en fremtidig boligmodell som ivaretar bylivets kvaliteter i forstedene og på landsbygden i Sverige. Hver boenhet er utformet for å unngå tradisjonelle bruks- og orienteringsspesifikasjoner, og svarer på behovet for en tilpasningsdyktig arkitektur åpen for tolkning. Et fragment av prosjektet stilles ut som en-til-en paviljong på Stockholm Furniture & Light Fair 2018, og publiseres i sin helhet i boken Past, Present, Future.

Nye Aarhus arkitektskole

Aarhus, DanmarkKonkurransebidrag til et nytt universitetscampus med utforming av en rekke fleksible undervisnings-, studio- og publikumsarealer i Aarhus, Danmark. Forslaget utforsker potensialet for et offentlig interiør som en sammenhengende sekvens av rom uten blindveier, og ble fremhevet i juryeringen.

Home Economics

Venezia, ItaliaUtstillingsdesign for den britiske paviljongen på Arkitekturbiennalen 2016 i Venezia, Italia. I utstillingen presenteres fem fremtidige boformer, bygget i full skala.

Logg inn