Fjord Arkitekter

Fjord ArkitekterBjerregaardsgt 1A0172 Oslo
Telefon: 40416161 E-post: post@fjordgruppen.no Nettside: www.fjordarkitekter.no

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2015 Antall medarbeidere: 4

Kort om kontoret

Vi er et ungt arkitektkontor med høye ambisjoner for kvaliteten på arkitekturen og prosjekteringstjenestene vi leverer. Vårt mål er å integrere kunnskap på en mer effektiv og dynamisk måte, og vi samarbeider tett med alle ledd i bransjen, spesielt med produsenten.

Prosjekter

Marienlunden

OsloOppdraget omhandlet utvikling av et bærekraftig kombinasjonsbygg med næring og bolig sentralt på Holtet i Oslo. Prosjektet ble i september 2015 godkjent som FutureBuilt forbildeprosjekt på bakgrunn av de meget høye ambisjonene for bærekraftighet og energibesparelser i prosjektet.

Loftsleieligheter Erling Skjalgssonsgt

OsloOppdraget omhandlet bruksendring av råloft til bolig, etablering av oppbygg, takterrasser og fem heiser. Det ble oppført fem nye leiligheter med to etasjer. Fjord Arkitekter har høy kompetanse på ombygging av loft i Oslo.

Enebolig Haugboveien

AskerOppdraget omhandlet en ny enebolig og garasje. Boligen har et bratt saltak og to karakteristiske takoppløft som er 1/3 av fasadens lengde. Fjord Arkitekter har gjennomført mange boligprosjekter primært i Asker, Bærum og Oslo

Logg inn