Jørgen Tandberg Arkitekt MNAL

Jørgen Tandberg Arkitekt MNALTors Gate 1a0260 Oslo
Telefon: 40746107 E-post: jorgenjohantandberg@gmail.com Nettside: www.jorgentandberg.com

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2014 Antall medarbeidere: 1

Kort om kontoret

Jørgen Tandberg studert arkitektur og urbanisme på AA i London og Berlage Institute i Rotterdam. Han jobber i dag som universitetslektor på AHO. Kontoret startet for alvor i 2014 etter utvelgelsen til Nasjaonale Turistvegers satsning på unge formgivere, 1. premie i konkurranse om et utkikkspunkt på Senja, innkjøp i konkurranse om Bodø Rådhus. I dag jobber kontoret med private oppdragsgivere i Norge, England og Frankrike og samarbeider tett...

Prosjekter

Utkikkspunkt Husøy

Husøy/Norge1. premie i konkurranse organisert av Nasjonale Turistveger i 2014. Prosjektet tar form av en blå trapp formet som et stort rektangel, som ligger lett på landskapet ved stedet der turister gjerne stopper for å ta bilder av utsikten. Hver 90 graders sving i rektangelet endrer utsikten og legger fokus på et nytt aspekt av landkapsopplevelsen. Samarbeid med Espen Vatn.

Nansenbyen

Fornebu/NorgePrekvalifisert konkurranse i samarbeid med LPO, Studio Vatn og AHO. 700 boliger på et nytt felt på Fornebu. Forskjellige boligtypologier (rekkehus, punkthus, lameller) organiseres i klynger med mer intime private uterom mellom seg. Områdene rundt og mellom boligklyngene organiseres som små offentlige plasser med forskjellig program (idrett, lekeplass, frukttrær, parsellhager). Slik ville man alltid bevege seg "fra plass til plass" gjennom boligfeltet, med forskjellige opplevelser.

Bamiyan Cultural Centre

Bamiyan/AfghanistanÅpen konkurranse om nytt senter for lokal kultur i Bamiyan.

Logg inn