Studio Mini Super

Studio Mini SuperKobbes gate 10 7042 Trondheim
Telefon: 98407224 E-post: post@studiominisuper.com Nettside: studiominisuper.com

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2018 Antall medarbeidere: 5

Kort om kontoret

Vi er et nyetablert arkitektkontor i Trondheim bestående av fem nyutdannende arkitekter med diplom fra NTNU. Vi velger å starte eget kontor for å kunne jobbe med arkitektur vi kan stå inne for. Vi er lidenskapelig opptatt av faget og ønsker å komme i en posisjon hvor vi kan jobbe med å utvikle faget. Vi anerkjenner estetikken som arkitektens kjerneområde og som en faktor som må vektlegges tungt i produksjonen av arkitektur.

Prosjekter

Kunstverkstedet kjerringøy

Kjerringøy, NorgeEn bruksbygning for kunstproduksjon, kombinert med rom for større jordbruksmaskiner. Et hakk i landskapet gir rom for et tydelig volum. En lang rampe og en lang siktlinje gjennom bygget. Et stort åpent rom med søyler defineres av en transparent vegg.

Norsk skogfinsk museumskonkurranse

Finnskogen, NorgeKonkurranseforslag til nytt skogfinsk museum. Naturen representerer noe tidløst. I motsetning til det menneskeskapte lar den seg ikke tidfeste. Den virker som et bindeledd mellom generasjoner, noe essensielt vi deler med de som levde før oss. I prosjektet muliggjøres et samspill mellom det nye, det gamle og det tidløse, representert av arkitekturen, utstillingen og naturen. Disse tre størrelsene blir derfor eksponert i relasjon til hverandre på ulike måter gjennom hele museet.

NORLA Bokmesse Frankfurt

Frankfurt, TysklandKonkurranseforslag til norsk paviljong på bokmessen i Frankfurt 2019. Scener fra et landskap. Søyler og vegger. Et interiør defineres av arkitektoniske grunnelementer, søyler og vegger, komponert i et strengt grid. Komposisjonen av, samt mindre forandringer i elementene skaper forskjellige rom i rommet, med både flytende og skarpe overganger. Arkitektur er den estetiske komposisjonen av rom ved hjelp av fysiske elementer.

Logg inn