Arkitektkollegiet AS

Arkitektkollegiet ASVestre Rosten 817075 TILLER
Telefon: 90684244 E-post: el@arkitektkollegiet.no Nettside: www.arkitektkollegiet.no

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2018 Antall medarbeidere: 2

Kort om kontoret

Vi er et lite arkitekt- og ingeniørkontor som per i dag består av en arkitekt og en byggingeniør med kreativ tilnærming. Vi er totalleverandør innen prosjektering og leverer bl.a.: mulighetsstudier, skisser, byggesøknad, byggesøknadstegninger, detaljprosjekt, dimensjonering, energiberegning og BIM. Våre verdier er: helhetlig design, kvalitet, nyskapende arkitektoniske løsninger, tverrfaglig samhandling og personlig kundebehandling. Vi jobber aktivt med å bygge opp en kundemasse og god interns...

Prosjekter

Hytte Torvhaugen

Simavika, TromsøEt spennende prosjekt hvor maks BRA fra reguleringsbestemmelsene for hyttene, satte en begrenset ramme for utforming av prosjektet. Et nært samarbeid med kunde resulterte i at hennes drømmer ble godt ivaretatt, samtidig som det arkitektoniske uttrykket ble moderne og helhetlig integrert med den spektakulære utsikten og omgivelsene rundt.

Rorbuleiligheter Spannsteinsundet

Vestvågøy, LofotenDe seks rorbuleilighetene står i en kontekst hvor mindre, frittstående rorbuer omslutter leilighetsbygget på begge sider. Dette gir kaiområdet og småbåthavna et variert uttrykk. Det større bygget tar hensyn til rorbuenes skala og har ved hjelp av relieff i fasaden og takvinklene blitt brutt opp for å ikke framstå ruvende. Man kjenner igjen form og farge fra fiskeværene i Lofoten og sammen med rorbuene skaper bygget en attraktiv kaifront.

Eneboliger med utleie Skolebakken 1

NittedalDette er et fortettingsprosjekt i Nittedal, hvor en gammel bolig skal rives og 3 tomter utskilles. Det er her prosjektert 3 store eneboliger med tilhørende utleidel og integrert dobbelgarasje. Husene er maksimalt utnyttet mtp. areal iht. reguleringsplan og gir et attraktivt tilbud i det øvre sjikt for de på boligjakt. Hoveddelen har potensial til 6 soverom alt etter ønsket bruk og har mange "frisoner" som eget bibliotek/TV-stue og varierte uteplasser både på takterrasser og bakkeplan.

Logg inn