Fjordfaret arkitektkontor AS

Fjordfaret arkitektkontor ASÅlvundfjordvegen 876622 Ålvundfjord
Telefon: 90829391 E-post: ingeborg@fjordfaret.no Nettside: fjordfaret.no

FAKTA

Virksomhetstype: Arkitektur Etableringsår: 2018 Antall medarbeidere: 1

Kort om kontoret

Fjordfaret arkitektkontor holder til mellom fjord og fjell i Sunndal kommune på Nordvestlandet. Kontoret tar på seg små til mellomstore prosjekter, men sammen med de rette samarbeidspartnere deltar kontoret også på større prosjekter.

Prosjekter

Enebolig Nordmøre

ÅlvundfjordEt hus for en familie på fem i skrånende terreng blant høye furutrær. Man ankommer boligen i et tun, dannet av bygningskroppen og en frittstående garasje. Selve boligen skyter ut av terrenget, og danner gode uterom som henvender seg til sol og utsikt.

Hytter i massivtre

GeiloI en skrånende sørvendt tomt med fantastisk utsikt er disse sju doble hyttene planlagt i massivtre. Utfordringen med doble hytter er å skape nok skjermede private uterom. Dette er løst med en forskyvning av volumene, samtidig som takene er vinklet slik at det fremhever at det er to enheter.

Boligbygg - parallellkonkurranse

VossParallelloppdrag/arkitektkonkurranse i samarbeid med Haugen/Zohar arkitekter. Et signalbygg i massivtre med offentlig 1. etasje, og fellesfunksjoner opp gjennom bygget. To volum som skaper et aktivitetstun mellom seg, som også forholder seg til elva med nedgang og elvekajakk-slipp.

Logg inn