local AS

local ASLadegårdsgaten 375033 Bergen
Telefon: 91639786 E-post: emosquera@local-eu.com Nettside: www.local-eu.com

FAKTA

Etableringsår: 2019 Antall medarbeidere: 4

Kort om kontoret

Vi er local, et norsk-fransk designstudio som jobber med arkitektur, urbanisme, interiør og landskap. Med erfaring både internasjonalt og lokalt, higer vi etter å spille en aktiv rolle i endringene som skjer i vårt bygde miljø, med en integrert designtenkning i forhold til bærekraft og energi. Våre prosjekter inkluderer strategisk byplan for helse og aldring, 100% trebyggeri i den franske skogen og et nytt paralympisk senter i den baltiske regionen.

Prosjekter

Paralympic center, konkurransens vinner

Riga, Latvia«flerbrukssenter for paralympiske idrettsutøvere i en idrettspark for alle» Visjonen om Paralympic Sports Center gir både idrettsutøvere og innbyggere et nytt attraktivt sted i sørlige Riga. Idrettssenteret er designet som en landskapspark for fritid og sport, og bevarer det meste av skogen. Senteret er spesielt tilrettelagt for mennesker med nedsatt bevegelighet. Konseptet er basert på en lineær offentlige rom langs den eksisterende kanalen.

Wooden House, konkurransens vinner

Montlouis-sur-Loire, France«en husprototype laget av bare tre» Prosjektet ligger i Château de la Bourdaisière og gir oss muligheten til å knytte et historisk og kulturelt sted til det moderne livet. Huset stiller spørsmål ved fleksibiliteten og allsidigheten til trematerialet. To tynne åpninger er kuttet ut av et monolitisk volum for å slippe inn lyset og glimtene fra det omkringliggende. Den grove strukturelle trestammen som stikker gjennom gulvet minner oss om at huset forblir forankret til bakken.

Grey matter, 2.plass Europan 15

Auby, France«en inkluderende og meningsfullbystrategi» Denne helseintegrerte bystrategien for Auby motsier den vanlige oppfatningen om at aktivitet og produktivitet er ungdommens monopol, og kritiserer segregeringen av eldre. Vi minner om at den produktive byen også kan være inkluderende. Prosjektet inkluderer ny type helsehus med næringsinkubator, verksted og aktivitetshage, boliger administrert av eldre, barnehage og idrett knyttet sammen gjennom oppgradering av grønne og urbane områder i byen.

Logg inn