Er du interessert i å ivareta historiske bygninger og anlegg?

FORSVARSBYGG, Oslo

Søknadsfrist: 14. desember 2023

FORSVARSBYGG, Oslo

Hjemmeside

Søknadsfrist: 14. desember 2023

Forsvarsbygg er den største statlige eiendomsforvalter av kulturhistoriske bygninger og anlegg, og har bygget opp en kulturminneavdeling med 15 rådgivere med tverrfaglig bakgrunn; arkitekter, bygningsingeniører og rådgivere med håndverksbakgrunn, arkitekturvern, kulturminneforvaltning, historie m.m. Til denne avdelingen søker vi nå en ny rådgiver innen bygningsvern.

 

Avdelingen gir kulturminnefaglig rådgivning innenfor arkitektur, restaurering, vedlikehold, tilstandsanalyser og planarbeid. Vårt hovedfokus er ivaretagelse av Forsvarssektorens eiendomsportefølje av vernede bygninger og anlegg. Vi jobber med rådgivning internt i Forsvarsbygg, men vi tar også på oss oppdrag for andre offentlige eiendomsforvaltere. Som kulturminnerådgiver vil du bli en del av miljøseksjonen som har 44 rådgivere innenfor fagfeltene kulturminne, ytre miljø, HMS, støy og vibrasjoner og miljø i bygg og anlegg. 

Les mer om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil primært være kulturminnefaglig og bygningsteknisk rådgivning, bl.a. tilstandsanalyser, prosjektering og oppfølging av arbeider på byggeplass. Arbeidsoppgavene kan også omfatte generell kulturminnefaglig rådgivning, saksbehandling overfor kulturmiljømyndighet mv. Til stillingen hører faglig og administrativt ansvar for egne prosjekter samt tverrfaglig samarbeid.

Reisevirksomhet må påregnes.

Personlige egenskaper

Vi ser for oss at du er en initiativrik person som evner å ta et selvstendig ansvar for dine oppgaver. Du må være strukturert og systematisk i tillegg til at du må være glad i og god til å samarbeide med andre. 

 

Kvalifikasjoner

  • - Utdanningsnivå må være relevant bachelor eller master, relevant erfaring kan oppveie krav til utdanning.
  • - Fagbakgrunn kan være arkitekt, bygningsingeniør eller håndverksfaglig.
  • - Vi søker etter deg som har kunnskap og erfaring innenfor teknisk bygningsvern.
  • - Du må kunne sikkerhetsklareres til nivå Hemmelig
  • - Du må ha gode kunnskaper i norsk muntlig og skriftlig

 

Ønskelig

  • - Erfaring med rådgivning og prosjektering
  • - Erfaring med bygningsvern og kulturminneforvaltning
  • - Relevant erfaring og praksis fra byggeplass
  • - Erfaring med prosjekter knyttet til miljø og bærekraft
  • - Kunnskaper i engelsk skriftlig og muntlig

 

Vi tilbyr

I Forsvarsbygg vil du få en spennende og variert arbeidshverdag med et meningsfullt samfunnsoppdrag hvor du vil bidra til å bygge forsvarsevne hver dag.

Vi satser på medarbeiderne våre, vi tilbyr kursing, etter- og videreutdanning og har etablert vår egen prosjektlederutdanning. Vi har en familievennlig og fleksibel personalpolitikk med gode arbeidstidsordninger. Du vil også få tilgang til treningsrom og bedriftsidrettslag med varierte aktiviteter. Som ansatt hos oss får du medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger. 

 

Andre opplysninger

Stillingen lønnes som rådgiver/seniorrådgiver (kode 1464/1364) eller overingeniør/senioringeniør (kode 1087 / 1181) ev overarkitekt/seniorarkitekt (kode 1094 /1182), avhengig av fagbakgrunn, fra 604.900 til 821 100 (lønnstrinn 62-78).


Vi ber om at du laster opp vitnemål og karakterutskrifter i søknaden din
Offentlig søkerliste utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

 

Kontaktinformasjon: Marte Oftedal, leder kulturminneavdelingen tlf: 952 48 674

Søk på stillingen her!