Er du vår nye Seniorarkitekt- Lead Design i Henning Larsen Oslo?

Henning Larsen Architects, Oslo

Søknadsfrist: 15. januar 2024

Henning Larsen Architects, Oslo

Hjemmeside

Søknadsfrist: 15. januar 2024

Job Description

 

Vil du bidra til å utvikle fremtidens steder, byer og bygningsmiljøer med høye ambisjoner innenfor arkitekturkvalitet, design og bærekraft? Vil du lede prosjekter og fagutvikling i samarbeide med høyt kompetente, engasjerte og kreative kollegaer?

I Henning Larsen mener vi at høy arkitektonisk kvalitet i kombinasjon med riktig by – og stedsutvikling er en forutsetning for å skape gode samfunn og omgivelser.

Vi søker etter Seniorarkitekt- Lead Design til Oslo, med omfattende kompetanse og sterke designferdigheter som kan bidra til å styrke Henning Larsens posisjon innenfor den videre samfunnsutviklingen både i Norge og globalt.

 

Om Henning Larsen

Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter. Vårt mål er å skape og utvikle levende, bærekraftige bygninger, byer og omgivelser som får varig verdi både for brukerne, for samfunnet og kulturen de er en del av.

Henning Larsen ble grunnlagt i 1959 i Danmark, og har omkring 220 ansatte i Norge og 700 ansatte globalt. Henning Larsen er en del av Rambøll-gruppen og arbeider etter en felles, strategisk bærekraftvisjon: «Close the gap».

Om stillingen

I Henning Larsen Norge blir du en del av Arkitektavdelingen i Oslo

som består både av Arkitekter, Interiørarkitekter og Lysdesignere. Vi har Designstudio i Kongensgate sammen med avdelingene for Landskap, Plan- og urbanisme, i tillegg til arbeidsplasser (free seating) sammen med øvrige fagområder i Henning Larsen og Rambøll på Harbitz Torg.

 

Dine viktigste oppgaver


Henning Larsen har utviklet en egen, dialogbasert designmetodikk som gjennomføres i alle våre oppdrag og sikrer kvalitet.

Som Seniorarkitekt- Lead Design får du en ledende nøkkelrolle i vår designorganisasjon ved utvikling av konkurranser, prosjekter og metode, og bidrar i hele verdikjeden fra tidligfase til ferdig gjennomførte oppdrag.  Du blir en del av et internasjonalt anerkjent designmiljø, og vil lede både arkitektteam og prosjekteringsteam.  

Som Lead Design vil du arbeide i fagnettverk og bidra til utviklingen av vårt tverrfaglige designmiljø både i selskapet og i vårt designstudio i Oslo.

Du vil få ansvar for designstrategier og utviklingsprosjekter, med særskilt fokus på Henning Larsens ambisjoner innenfor innovasjon, bærekraft og arkitekturkvalitet.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da oppfordres du til å søke.

Hvem vi søker

For denne rollen ser vi for oss at du:

 • - Er løsningsorientert, fleksibel og nysgjerrig med svært gode samarbeidsevner.
 • - Kan formidle, lede team, dele kunnskap og inspirere andre.
 • - Har oppnådd gode resultater og har bred erfaring fra konkurranser, designutvikling og prosjektering i komplekse prosjekter gjennom alle faser og prosjektforløp.
 • - Har god tverrfaglig forståelse og kunnskap fra prosjekter med høye bærekraftambisjoner og kompleksitetsgrad, samt solid erfaring med prosjektledelse og utviklingsprosesser
 • - Deltar i utviklingen av Henning Larsen og bidrar til å sikre vekst, kvalitet og bærekraftige løsninger.
 • - Evner å opparbeide kunderelasjoner og se nye markedsmuligheter.
 • - Snakker og skriver godt på norsk og engelsk, og behersker relevante, digitale prosjekterings- og designverktøy.
 • - Har høyere, relevant utdannelse, minimum på masternivå, og minst 8 års relevant erfaring.

 

Hva vi tilbyr

 • - Et profesjonelt og tverrfaglig arbeidsmiljø med stort fagnettverk og gode utviklingsmuligheter.
 • - Engasjerte, dyktige og høyt kompetente kollegaer
 • - Mulighet til å påvirke samfunnet og dine omgivelser gjennom nasjonale og globale prosjekter med høye miljøambisjoner, innovative løsninger og arkitektur i verdensklasse.
 • - Faglige utvikling. Din faglige vekst er en forutsetning for vår suksess
 • - Konkurransedyktige betingelser.

 

Søk via nett ved å trykke på søkeknappen og laste opp søknad, referanser, CV, Portfolio og annen relevant dokumentasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende.

Søknadsfrist: 15.01.24

Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

 

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Arkitektur Solveig Anette Erdahl dersom du har  ytterligere spørsmål til stillingen.

solveig.erdahl@henninglarsen.com eller tlf. 91555868

Søk på stillingen her!