Erfaren sivilarkitekt/prosjektleder og erfaren byplanlegger/planarkitekt

DRMA, Drammen

Søknadsfrist: Snarest

DRMA, Drammen

Hjemmeside

Søknadsfrist: Snarest

DRMA er et arkitektkontor som jobber i spenningsfeltet mellom byggeprosjektet og strategier for steds- og byutvikling. Vi jobber i prosjekter der flere fagfelt overlapper, fra visjonsarbeid, medvirkningsprosesser og planlegging, til komplekse byggeoppdrag og enkle formgivningsoppgaver.

Samarbeid på tvers av fagdisipliner er en viktig og naturlig del av våre arbeidsprosesser. Vi jobber tett med oppdragsgivere, brukere, spesialister og andre arkitektkontorer på prosjekter i hele Norge.

DRMA er et kontor i vekst, og søker nå etter flere nye medarbeidere til vårt tverrfaglige team. I dag er vi 19 ansatte og holder til sentralt i Drammen, kun et steinkast fra togstasjonen.

Se www.drma.no for mer info om oss.

Prosjektleder/arkitekt

Vi ser etter deg som er arkitekt, har mellom 8 og 15 års arbeidserfaring, og som har lyst til å lede prosjekter i prosjekterings- og byggefase.

  • - du har fremragende formgivningsevner, både i stor og liten skala
  • - du er sikker og erfaren innen 3D prosjektering
  • - du har erfaring med gjennomføring av byggeprosjekter
  • - du forstår plan- og reguleringsprosesser
  • - du har stor entusiasme for arkitekturen, men også for by- og stedsutvikling

 

Stillingen forutsetter Master i arkitektur eller tilsvarende, god erfaring med BIM prosjektering og gode kunnskaper innen ArchiCAD. Samt at du kan formulere deg godt på norsk, både skriftlig og muntlig.

Byplanlegger/planarkitekt

Vi ser etter deg som har jobbet med by- og stedsutvikling en stund, som har arkitekt- eller byplanleggerbakgrunn med formgivningsfokus, og som brenner for utviklingen av gode byer og tettsteder.

  • - du har kunnskap om prosesser etter plan- og bygningsloven
  • - du har mellom 8 og 15 års arbeidserfaring
  • - du har gode fremstillingsevner verbalt og visuelt
  • - du har gode formgivningsevner på urban design nivå
  • - du har stor entusiasme også for arkitekturen

 

Stillingen forutsetter Master i arkitektur eller tilsvarende, kunnskaper innen Archicad/Autocad, InDesign og Illustrator. Samt at du kan formulere deg godt på norsk, både skriftlig og muntlig.

I DRMA er vi opptatt av å være til stede i samarbeidene, på stedene og i prosjektene; at det vi gjør skal ha sitt utspring i en tydelig respekt for det lokale, det særegne, menneskene og prosessene, men også i en tro på at arkitektur er relevant i en tid som krever endring, at den kan skape undring og bidra til læring.

Vi håper du vil være med oss på laget!

Søknad med CV, portfolio og attester sendes til lund@drma.no
Søknadsfrist: Så snart som mulig!