Erfarne arkitekter

Einar Jarmund & Co AS, Oslo

Søknadsfrist: 19. april 2024

Einar Jarmund & Co AS, Oslo

Hjemmeside

Søknadsfrist: 19. april 2024

På grunn økende oppdragsmengde søker Einar Jarmund & Co AS etter 1-2 erfarne arkitekter med 5-15 års erfaring.

I april 2019 ble Einar Jarmund & Co AS Arkitekter etablert som et nytt arkitektkontor, fisjonert fra tidligere Jarmund/Vigsnæs AS Arkitekter MNAL. Vi har lang og solid erfaring fra små til store prosjekter, og er engasjert i et bredt spekter av spennende oppgaver. Typiske prosjekter for kontoret er bolig- og eller fritidsboliger i størrelsesorden 10-100 enheter, samt tilpassing av nye og gamle bygg i komplekse antikvariske sammenhenger. EJCo anser landskapsarkitektur som en naturlig del av i sitt respektive kompetanseområde med to interne landskapsarkitekter. Vi er i dag 14 arkitekter og landskapsarkitekter med et ønske om å forbi et mellomstort kontor med inntil 18 ansatte.

Kontoret vårt er plassert i nydelige loftslokaler midt på Frogner, med takterrasse og utsikt mot Solli plass. Hos oss serveres det varm lunsj hver dag av vår marokkanske kokk Touria, som er en miljøskapende del av vårt kontorfellesskap.

Nå ønsker vi å styrke fagmiljøet med 1-2 erfarne arkitekter som kan være med å heve kompetansen og utvikle kontoret videre. Faglig engasjement, selvstendig fordypning og god formidlings- og samarbeidsevne er kvaliteter vi prioriterer.

Kompetanse:
• Masterutdanning fra universitet/høyskole
• Minst 5 års relevant erfaring fra arkitekturprosjektering
• Prosjektleder erfaring ønskelig
• God formsans og evne til å tenke kreativt
• Behersker godt bruk av Archicad

Du må ha god fremstillingsevne muntlig og skriftlig, samt like å jobbe i team. Norskkunnskaper er en fordel, men ikke et krav. Erfaring med alle faser av prosjekt fra skisseprosjekt til detaljering, gjerne med prosjektledererfaring.

Søknadsfrist 19.04.24, med fortløpende evaluering av søknader. Mulighet for rask tiltredelse kan være positivt.


Alle søknader behandles konfidensielt.

Kortfattet, skriftlig søknad med CV og referanser sendes til:

Einar Jarmund & Co AS Arkitekter
Sommerrogata 17, 0255 Oslo 
e-post adresse: post@ejco.no

Ved spørsmål kontakt
Tuva Salomonsen Hansen på tlf: 957 76 049 eller e-post: tsh@ejco.no
www.ejco.no