Arkitekt

Tippetue Arkitekter AS, Bergen

Søknadsfrist: 31. mai 2023

Tippetue Arkitekter AS, Bergen

Hjemmeside

Søknadsfrist: 31. mai 2023

Vi søker nå etter engasjert og erfaren arkitekt til vårt team. 

Tippetue Arkitekter AS ble etablert av sivilarkitekt MNAL Mette Rakner i 1998. Kontoret flyttet til nye lokaler på Vetrlidsallmenningen i Bergen sentrum i januar 2023.

Vi arbeider med en rekke forskjellige aktører. Vår spesielle ekspertise er kombinasjonsprosjekter hvor bolig, næring og landskap skaper levende miljøer, og hvor sosial bærekraft får spille en av hovedrollene. Vi tilnærmer oss ethvert prosjekt med en åpen, nøktern og samarbeidende holdning. Vi er medlem i Grønn Byggallianse, og har bygget et miljø internt for BREEAM kompetanse. Vi jobber også med svanemerkede prosjekter.  Se www.tippetue.no for mer informasjon.

Vår oppdragsportefølje er stadig økende og vårt prosjekteringsteam skal styrkes i 2023. Vi søker nå etter arkitekt med Master utdannelse og minimum 5 års arbeidserfaring. Vi trenger deg med gode formidlingsevner og bred erfaring med prosjektoppfølging og gjennomføring av komplekse byggeprosjekter og søknadsprosesser. Søkere må ha inngående kunnskap i ArchiCAD, og BIM-prosjektering.

Vilje til samarbeid og gode gjennomføringsevner vektlegges

Alle søkere må beherske norsk språk både skriftlig og muntlig


Vi tilbyr en kjempefin arbeidsplass med hyggelige og flinke kolleger som støtter hverandre. Kontoret har gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

Søknad med CV og portfolio sendes til post@tippetue.no snarest, og innen 31.05.23.

Henvendelser rettes til:

Anne Jensen, Faglig leder Arkitektur. E-post: anne@tippetue.no
Mette Rakner, Daglig leder. E-post: mette@tippetue.no