Arkitekt, WSP Norge

WSP Norge AS, Oslo

Søknadsfrist: 01. juni 2023

WSP Norge AS, Oslo

Hjemmeside

Søknadsfrist: 01. juni 2023

Alt starter med samhandling mellom mennesker. Som arkitekt i WSP er din rolle å planlegge og utforme våre samfunn, i tillegg til å forme vår fremtidige verden. WSP har en klar strategisk ambisjon om å levere innovative og bærekraftige løsninger.

Vi jobber med arkitektur, interiør og verneverdige bygg av alle slag, samt arealplanlegging, urbanisme, mobilitet og reguleringsplaner i alle faser. Vi er i dag etablert med faglig bredde i flere markeder og er rustet for å kunne ta de fleste oppgaver.

Vi vil jobbe sammen med deg som vil ta del i viktige diskusjoner og som bidrar til å nå våre målsettinger. Vi ser etter deg som trives både med å jobbe selvstendig, men også sammen i et team. I vår arbeidshverdag møter vi mange ulike problemstillinger som gjør at vi må tørre å stille spørsmål og finne nye måter å løse problemstillinger på. Vi håper du synes det er inspirerende, for vi trenger deg som er nysgjerrig og har lyst til å utfordre det etablerte.

Vi ser for oss at du har master innenfor arkitektur, solid erfaring med bruk av Revit, innehar god prosess- og prosjekteringsforståelse, samt gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsegenskaper i norsk/skandinavisk språk.

Hva kan vi tilby deg?

Vi legger til rette for at faglig påfyll skal være lett tilgjengelig og fleksibelt slik at du får utviklet deg. Hos oss blir du en del av et globalt tverrfaglig kompetansenettverk med 66 000 medarbeidere verden over, med konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vår arbeidsplass er preget av kollegafellesskap og gjennom året har vi ulike sosiale arrangementer og aktiviteter.

Vi legger til rette for et arbeidsmiljø som fremmer trivsel og samarbeid, motivasjon og engasjement. Alle medarbeidere skal oppleve en inkluderende arbeidsplass der alle har like rettigheter og muligheter uavhengig av hvem man er. Vår arbeidskonspet er godt tilrettelagt for en hybrid arbeidshverdag i nye, flotte lokaler sentralt på St. Olavs plass i Oslo. 

Vi tror på verdien som ligger i medarbeidernes ulikheter, og oppfordrer alle til å søke uavhengig av alder, kjønn, kultur, etnisitet og funksjonsevne.

Vi ser frem til å høre fra deg, og tenk gjerne over hva du ønsker å oppnå som arkitekt og dine ambisjoner. 

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med HR Business Partner Hanne Presttun på telefon 468 24 114.

Søk via linken til søknadsskjemaet: 

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=191&ProjectId=175960&DepartmentId=4520&MediaId=5

Fristen er 01.06.2023