Ledig stilling: Erfaren landskapsarkitekt BOGL Oslo

BOGL arkitekter, Oslo

Søknadsfrist: Snarest

BOGL arkitekter, Oslo

Hjemmeside

Søknadsfrist: Snarest

BOGL søker erfaren og engasjert landskapsarkitekt til ledende rolle i vårt landskapsteam i Norge.
BOGL Norge er et nyetablert landskapskontor i Oslo som springer ut fra BOGL i København. I Oslo er vi fem medarbeidere og stadig voksende.
BOGL arbeider innen by- og stedsutvikling, helse, skole, bolig og næring. Kontoret har gjennomført en rekke prisbelønte prosjekter og med særlig kompetanse på overvann og klimasikring. Vi er opptatt av skjønnhet i hverdagen, og ønsker et bevisst forhold på hvor og hvordan vi bruker våre felles ressurser.
I Norge jobber vi nå blant annet med Statens vegvesen om Norske turistveier, og Trondheim kommune om midlertidig opparbeiding av havnepromenade samt flere prosjekter innen utdannelse, helse, næring og bolig.

Vi søker deg med mer enn 5 års erfaring og som kan vise til gjennomføring av prosjekter med høy arkitektonisk kvalitet. Du trives godt med prosessuell og kreativ ledelse, og er vant med kunde- og leverandøroppfølging. Det er en fordel om du har erfaring fra Civil 3D eller annet BIM program.
Du vil ha ansvar for egne prosjekter samt leveranseoppfølging av kontorets portefølje. I tillegg til å sikre faglig kvalitet i våre byggede prosjekter vil du bistå kontoret i akkvisisjon og markedsutvikling. Vi ønsker deg som er samfunnsengasjert og opptatt av å sikre bærekraft i prosjekter, både i den store og den lille skala.
Om du har spørsmål til stillingen så ta kontakt med daglig leder Betina Holt Haraldsen på telefon 412 82 518.
Søknad med CV og et utvalg av arbeider sendes til epost 
bhh@bogl.no og merkes: Søknad Norge.