Curve Studio søker landskapsarkitekt

Curve Studio AS, Bergen

Søknadsfrist: 16. februar 2024

Curve Studio AS, Bergen

Hjemmeside

Søknadsfrist: 16. februar 2024

Vil du bli med i teamet vårt? Vi har mange spennende prosjekter på gang, og søker etter en motivert landskapsarkitekt til vårt kontor i Bergen.

Vi søker deg som er engasjert og nysgjerrig, med sterk formgivningsevne og gode visuelle formidlingsferdigheter. Antall års arbeidserfaring er ikke avgjørende, men vi ønsker at du har mastergrad innen landskapsarkitektur og gode BIM-kunnskaper. Norsk eller skandinavisk språkkompetanse vil være en fordel.

Vi kan tilby et høyt faglig ambisjonsnivå og spennende arbeidsoppgaver innenfor et bredt spekter. Du vil bli en del av et dynamisk og solid faglig arbeidsmiljø, hvor vi samarbeider tett om å utvikle prosjektene, og hvor du vil ha store påvirkningsmuligheter.   

I Curve Studio har vi et brennende engasjement for å utforme plasser som kan gjøre en forskjell for sine omgivelser. Vi tror på landskapsarkitekturens evne til å bidra med løsninger på noen av vår tids viktigste utfordringer, og arbeider målrettet for å skape prosjekter som gir økt livskvalitet, forbedret folkehelse og et bedre miljø.

Fortell oss hvem du er og hvorfor du vil jobbe i Curve Studio. Søknad med CV og portfolio sendes til hello@curvestudio.no senest 16. februar.

Kontaktpersoner:

Kenneth Waggestad-Stoa - tel: 484 99 818

Johan Alexander Abrahamsson - tel: 45 40 45 86

https://no.curvestudio.no