LAB 4 Prosjektering AS søker landskapsarkitekt

LAB 4 Prosjektering AS, Trysil

Søknadsfrist: Snarest

LAB 4 Prosjektering AS, Trysil

Hjemmeside

Søknadsfrist: Snarest

LAB 4 Prosjektering AS er et tverrfaglig kontor med lang fartstid, lokalisert i Trysil og Elverum. Vi tilbyr tjenester innen arkitektur, landskapsarkitektur, byggeteknikk og arealplanlegging. Vår styrke er tverrfaglighet, allsidig kompetanse og lokalkunnskap. Oppdragene er svært varierende i størrelse og kompleksitet, fra enkle utomhusplaner til store arealplaner; fra hus og hytter til forretningsbygg, boligblokker, skoler, hotell osv. Vi har for tiden tre tekniske tegnere, to arkitekter, en byggingeniør og en landskapsarkitekt.

Vi styrker laget og ønsker å ansette en landskapsarkitekt til en spennende og variert stilling.

www.lab4p.no

Søknadstekst og CV sendes til firmapost@lab4p.no 
Søknadsfrist: SNAREST

Arbeidsoppgaver

Prosjektering utomhus i ulike faser og roller

• Arealplanlegging

• Tverrfaglig samarbeid med andre fagområder

Kvalifikasjoner

• Mastergrad innen landskapsarkitektur

• Engasjert, målrettet og kreativ

• Erfaring fra selvstendig arbeid og prosjektstyring i planprosesser

• Du må beherske norsk muntlig og skriftlig

• Du har kjennskap til relevante prosjekteringsverktøy som AutoCAD Civil 3D, Focus CAT Landskap, Focus Arealplan eller Revit Landskap

Vi tilbyr

Interessante og varierende arbeidsoppgaver

• Konkurransedyktige betingelser

• Utviklingsmuligheter

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat: marte@lab4p.no / 951 67 715

Jobbe i Trysil?

Dette er arbeidsplassen for deg som i tillegg til faglige ambisjoner også ønsker nærhet til flott natur og alle de mulighetene Trysil har for et aktivt liv både sommer og vinter. I Trysil finner du Norges største skianlegg og milevis med langrennsløyper. Sommerstid tilbyr Trysil et stort spekter av opplevelser som f.eks. stisykling og golf, samt store områder med urørt natur som innbyr til ulike friluftsaktiviteter, jakt og fiske.

Jobbe i Elverum?

Hvis du er interessert i natur, friluftsliv, fiske i Glomma og langrenn på vinteren i kombinasjon med byliv og kultur er Elverum midt i blinken for deg! En av Elverums store styrker er nærhet til regionen og et stort arbeidsmarked. Man er nært på Finnskogen og er omgitt av kulturarven fra de dype skogene. Store arrangementer som Grundsetmartn, Elvebris og De nordiske jakt- og fiskedagene skaper liv i byen gjennom året.