Direktør for Schmidt Hammer Lassen Norway

Schmidt Hammer Lassen Architects, Oslo

Søknadsfrist: 07. juni 2024

Schmidt Hammer Lassen Architects, Oslo

Hjemmeside

Søknadsfrist: 07. juni 2024

 

I løpet av 2024 vil Schmidt Hammer Lassen (SHL) åpne et kontor i Oslo for å ytterligere styrke vår tilstedeværelse i Norge. Vi ønsker å være tettere på våre kunder så vel som det norske arkitekturmiljøet, og søker etter en ny direktør som kan lede etableringen av Schmidt Hammer Lassens Norge-kontor.

SHL har vært aktive i Norge i over to tiår og opparbeidet en solid portefølje med kulturelle og kommersielle prosjekter. Som vår nye direktør vil du styrke våre gode samarbeid med eksisterende kunder samtidig som du utvider vårt nettverk i Norge. Strategisk innsikt og evnen til å skape samt opprettholde sterke relasjoner med interessenter både internt og eksternt blir essensielt for å lykkes i denne rollen og innad vår virksomhet.

Som et arkitektkontor er vi både drevet av design og fokusert på kunder. Vi er et arkitektkontor som produserer ekstraordinært design, og leverer med ekstraordinær effektivitet. Forankret i Skandinavia, men med en stor global rekkevidde, vil du være med på å håndtere noen av de nært forestående utfordringene vi står overfor som arkitekter og planleggere: urbanisering, fortetning, adaptiv transformasjon, boligmangel, samt klimatiske, politiske og økonomiske endringer.

Som vår nye direktør for Schmidt hammer Lassen Norway:

  • • Er du en proaktiv og selvsikker leder som naturlig tar eierskap og håndterer flere tidsfrist-drevne oppgaver
  • • Bringer du solid erfaring med å jobbe med forskjellige interessentgrupper gjennom alle designfaser
  • • Har du en dyp forståelse for tekniske, politiske og sosiale aspekter ved byutvikling i en norsk kontekst
  • • Har dokumentert erfaring med å planlegge og gjennomføre prosesser og samarbeid med kommunal- og distriktsdepartement, plan- og bygningsmyndighet, og borgere
  • • Besitter du sterke kommunikasjonsevner og behersker flytende norsk og engelsk (muntlig og skriftlig)
  • • Har du en relevant mastergrad eller tilsvarende profesjonell grad innen arkitektur og +8 års erfaring.


Å designe bygninger som former de kommende generasjoners liv.

Vårt design av bygninger og steder dreier seg om mennesker - måten vi beveger oss på, måten vi leker på, måten vi lever på. Vi designer rom på tvers av skala som forbedrer livskvaliteten gjennom grundig vurdering av funksjon, sosial kontekst og miljøpåvirkning.

Ved å anerkjenne omfattende effekten vårt design har på menneskers liv og våre felles ressurser, streber vi etter å inkorporere enestående og langvarig kvalitet i arbeidet vårt. Det gjør vi for å skape nye muligheter for dagens samfunn, samtidig som vi beskytter interessene til kommende generasjoner. Vi ser bærekraft som en systemisk utfordring som skal utforskes med nysgjerrighet, kreativitet og fokus.

Å jobbe hos Schmidt Hammer Lassen

Å jobbe med komplekse prosjekter og fantastisk arkitektur over hele verden krever et nivå av kunnskap, ekspertise og kreativitet. Hos Schmidt Hammer Lassen fremmer vi en kultur for læring og sosial tilknytning. Schmidt Hammer Lassen er en del av det globale arkitektfirmaet Perkins&Will.

Dette er en heltidsstilling med arbeidssted på vårt studio i Oslo med noen reiseplikter.

Søknad

Vi mottar kun søknader gjennom vår nettbaserte rekrutteringsportal. Vennligst last opp din søknad før 7. juni 2024.

Kvalifiserte og interesserte kandidater oppmuntres til å sende inn søknadsbrev, CV og en kompakt, representativ portefølje av ditt arbeid (ikke større enn 4 MB). Søknader aksepteres kun gjennom vår nettbaserte rekrutteringsportal ved hjelp av lenken ovenfor.

Vennligst kontakt Human Resouces Manager Majbritt Vendelbo på mve@shl.dk hvis du har spørsmål.


SØK PÅ STILLINGEN HER!