LARK landskap AS søker Daglig leder.

Lark Landskap AS, Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Lark Landskap AS, Oslo

Hjemmeside

Søknadsfrist: Snarest

LARK landskap er et landskapsarkitektkontor med kontor på Skøyen og i Sandefjord. Selskapet har 29 ansatte med bakgrunn som landskapsarkitekter, urbanister og landskapsingeniører. Lark landskap er en del av Dark Design Group, som er et tverrfaglig konsern, som i tillegg består av Zinc interiørarkitekter og Dark arkitekter. Hovedkontoret er lokalisert på Skøyen i Oslo, med kontorer i Drammen, Fredrikstad, Bergen og Stavanger.  Konsernet har totalt ca 160 ansatte.

I 2022 ble Gullik Gulliksen landskapsarkitekter en del av Lark landskap. Selskapet har vært et av Norges ledende landskapsarkitektkontor i mer enn 35 år.

Vi jobber med boligområder, steds- og byutvikling, deltar i konkurranser og jobber med store skoleprosjekter og reguleringsplaner. Vi er opptatt av å implementere bærekraftige og miljøvennlige løsninger i våre prosjekter.   Vi er opptatt av å hente ut de optimale løsninger innenfor premissene i ethvert prosjekt, for å skape gode og riktige uterom som tilfører gjennomtenkte kvaliteter og innhold. Vi søker å skape avtrykk som gir identitet og gode uterom i samspill med omgivelsene.

 

Våre forventninger til deg som søker:

Du har genuin interesse for landskapsarkitekturfaget, fagets utvikling, og er opptatt av å skape landskapsarkitektur av høy kvalitet.  Du er en faglig sterk landskapsarkitekt med Masterutdanning fra universitet/høyskole, eller tilsvarende annen relevant bakgrunn. Du har minimum 8 års relevant erfaring fra landskapsprosjektering. Du har erfaring fra utarbeidelse av tilbud, erfaring fra å jobbe i tverrfaglige team med kunder, og du evner å bringe inn prosjektoppdrag til selskapet.

Du er ambisiøs, fokusert og  og har klare mål for utviklingen av selskapet, og du ønsker å lede et team med særdeles kompetente, faglig interesserte, motiverte og hyggelige medarbeidere. Du er initiativrik, strukturert, analytisk, team-orientert og utadvendt. 

Som leder er du lyttende, respektfull, motiverende og inkluderende, samtidig som du stiller klare krav og forventninger.

Du har interesse, og god forståelse for selskapets økonomi og administrative drift, og du er genuint  opptatt av dine medarbeideres trivsel og utviklingsmuligheter.

 

Vi tilbyr:
  • Muligheten til å lede og videreutvikle et spennende og fremtidsrettet landskapsarkitektkontor
  • Tett samarbeide med konsernets søsterselskap og andre viktige samarbeidspartnere.
  • Et dynamisk, uformelt og særdeles trivelig arbeidsmiljø med kompetente kollegaer med bred og mangfoldig designbakgrunn.
  • Mulighet for Partnerskap

 

Søknadsfrist: 1. september

 

Hvis du synes dette er interessant, så ta kontakt med Styreleder i Lark landskap AS, Geir Gustav Hantveit, mobil 400 04 300, e-post:  ggh@dark.no