Teamleder Arkitektur, Sweco Architects Bergen

Sweco AS, Bergen

Søknadsfrist: 04. desember 2023

Sweco AS, Bergen

Hjemmeside

Søknadsfrist: 04. desember 2023

Våren 2023 ble TAG Arkitekter og Arcasa samlet under en felles fane; Sweco Architects. Sammen med Sweco har fusjonen av de to tegnestuene resultert i et komplett og tverrfaglig arkitekt- og rådgivermiljø. Vi arbeider mot vår visjon om å skape Norges sterkeste fagmiljø for bærekraftig arkitektur og byutvikling. For å få til dette trenger vi faglig dyktige rollemodeller og visjonære ledere.

 

Ved vårt kontor i Bergen søker vi nå teamleder for gruppen Arkitektur. Gruppen har et særskilt fokus på arkitektarbeid etter regulering og frem til ferdig bygg. Gruppen har for tiden 11 medarbeidere.

 

Kontoret består samlet sett av ca. 25 hyggelige og erfarne arkitekter, landskapsarkitekter og arealplanleggere. Vi holder til i moderne lokaler i Nøstegaten 44, sentralt i Bergen sentrum. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere for å skape prisvinnende arkitektur, byrom og parkanlegg m.m. Målet vårt er at vi skal være førstevalget når oppdragsgivere ser etter samarbeidspartnere for prosjektutvikling.

 

I rollen som teamleder vil du ha et overordnet ansvar for oppfølging av gruppen og gruppens leveranser. Du vil blant annet ha personalansvar, ansvar for ressursplanlegging og ansvar for at gruppen leverer på avtalt kvalitet, tid og kostnad. Du vil ha et overordnet ansvar for oppfølging av oppdragsgivere gjennom relasjonsutvikling og markedsarbeid. Du vil også ha ansvar for videreutvikling og implementering av regionens forretningsplan.

 

Vi ser etter deg som trives med å arbeide med dine medarbeidere, inspirere og motivere dem, samt legge til rette for videre utvikling av dem i samarbeid med øvrig ledelse. Du er kundeorientert, opptatt av å lytte til kundens behov og skape verdier i samarbeid med kunden. Du evner også å både se og dra nytte av fordelene ved å arbeide i et stort tverrfaglig rådgivermiljø.

 

Som teamleder vil du arbeide tett med andre teamledere og prosjektledere på Bergenskontoret, samt teamledere i region Oslo og Trondheim. Du vil også arbeide med gruppeledere i Sweco. Stillingen rapporterer til regionleder for Sweco Architects Bergen. 

 

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

 

  • - Ansvar for oppfølging av gruppens medarbeidere, leveranser og ressursstyring.
  • - Sikre at det arbeides planmessig og profesjonelt i alle fasene av prosjektet, og bidra til at prosjektene gjennomføres etter våre rutiner og veiledere.
  • - Arbeide systematisk med å inspirere, motivere og legge til rette for utvikling av dine medarbeidere.
  • - Ansvar for tilbuds- og markedsarbeid, kundekontakt og utvikling av kunderelasjoner.

 

Dette kan du:

 

  • - Du har relevant utdannelse, fortrinnsvis på masternivå.
  • - Du har relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis fra lederroller eller som prosjektleder.
  • - Du har god kompetanse i bruk av, og evne til å lære relevante IT-verktøyer.
  • - Du er forretningsorientert.
  • - Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter.

 

Ved vårt kontor i Bergen lover vi deg et engasjerende og kreativt arbeidsmiljø hvor vi verner om det sosiale samholdet, heier hverandre frem og feirer våre suksesser. Vi er alle stolte av å være del av et fagmiljø som utfordrer de beste i klassen.

 

Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing, samt en sikker og pålitelig stilling i en av Europas ledende arkitekt- og ingeniørvirksomheter.

 

For spørsmål, eller ønske om en uforpliktende prat, kan du kontakte regionleder Haakon Hegard på tlf. 476 49 045 - vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Søk på stillingen her!