DARK søker arealplanlegger

Dark Arkitekter AS, Oslo

Søknadsfrist: 07. mars 2024

Dark Arkitekter AS, Oslo

Hjemmeside

Søknadsfrist: 07. mars 2024

DARK Arkitekter jobber i tidligfase for å ivareta samfunnsverdier og sikre et godt rammeverk for utvikling, tuftet på ideen om å skape inkluderende, varierte og opplevelsesrike byer og nabolag.

Vi har for tiden stor oppdragsmengde og mange store og spennende planoppgaver i Osloregionen. Vi søker derfor etter deg som vil være med å utvikle morgendagens byer og samfunn.  

 

Vi søker arealplanlegger, med 2-5 års erfaring, til vårt studio i Oslo.

 

Vi ser etter en engasjert fagperson som ønsker å være med å videreutvikle vårt planfaglige miljø. Vi vektlegger bred og allsidig erfaring fra alle deler av planprosessen, og ønsker en person som også har erfaring med byutviklingsplaner/reguleringsprosesser i bymessige situasjoner.

 

Du må ta ansvar og jobbe selvstendig, samt ha gode samarbeidsevner og jobbe i team med kolleger og tverrfaglig.

Vi ser etter deg som har 2-5 års erfaring med reguleringsprosesser fra offentlig eller privat praksis og har god kjennskap til plan- og bygningsloven, med hovedvekt på plandelen.

Du må beherske norsk språk både muntlig og skriftlig. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver, bra arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser.

 

Søknad som beskriver din kompetanse og erfaring, med CV og portfolie / utvalgte prosjekteksempler, samt referanser sendes inn til job@dark.no 

Vi vurderer søknader fortløpende, søknadsfrist er 7. mars.

 

Les mer om DARK Arkitekter her: www.dark.no

Hvis du har spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med fagleder for urbanisme Esbjörn Kjell, esbjorn@dark.no.