20. juni 2024
Arkitektur
Kunst i Hagestuen på fredag

Nytt kontorfellesskap i Hagestuen ønsker å invitere folk inn. På fredag stiller to av dem ut sine arbeider.

Bettina Barlinn og Lise Haarseth jobber i kontorfelleskap i Hagestuen ved Arkitektenes Hus. På fredag inviterer de alle og enhver til kunstutstilling i lokalene.

Foto: Jo Giæver Suul

Siden januar har Bettina Barlinn og Lise Haarseth delt kontorfellesskap med fem arkitektvenner på Arkitektenes hus.

– Når det er dårlige tider som nå og lite jobber, føler vi oss heldige som kan arbeide i fine lokaler, i et hyggelig fagmiljø. Vi er glade for muligheten til å invitere til utstilling og skape en sosial sammenkomst gjennom å vise frem det vi jobber med her på huset, forteller Haarseth.

Lise Haarseth arbeider med maleri og lager egne farger med linolje og pigment, opparbeidet i et eget fargebibliotek. Utstillingen er inspirert av Alice in Wonderland-filmen fra 90-tallet og blomster og natur fra parker hun har vært i det siste halvåret. 

Bettina Barlinn stiller ut to serier fotografier kalt «Oslo riveliste» og «Oslo restaureres». Bildene portretterer til sammen 28 bygninger i Oslo, som enten skal rives eller restaureres. Fotografiene stiller spørsmål til hvordan vi tenker om bygningene vi bor og jobber i. 

– Når har en bygning utspilt sin funksjon? Kunne man beholdt noen av byggene, og restaurert dem istedenfor å rive og bygge nytte? spør Barlinn.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Dørene åpner fredag kl. 18 i Josefines gate 32. Lenke til arrangement her

Av Redaksjonen