04. januar 2024
Bransje
Arkitema etablerer Trondheimskontor

Kai Haugerø er ansatt til å lede Arkitemas nye avdeling i Trondheim.

Arkitema jobber allerede med flere prosjekter i Trondheim, blant annet en ny sentralstasjon.

Illustrasjon: Arkitema

Arkitema satser i Trondheim. 2. januar begynte Kai Haugerø i jobben som kreativ leder for firmaets Trondheimskontor.

«Trondheim har en interessant geografisk posisjon for oss, og vi ønsker å være mer slagkraftige i den nordlige delen av landet. Derfor har vi nå ansatt Kai Haugerø til å bygge opp et kontor som skal gjøre oss mer synlige. Kai er lokal fra Trondheim og har både en sterk fagkompetanse og et godt lokalt nettverk, noe som gjør at vi fremover kan hjelpe våre lokale kunder mer effektivt. Med tiden skal han selvfølgelig også få noen kolleger, og vi håper selvsagt at kontoret med tiden når en betydelig størrelse» skriver daglig leder i Arkitema Norge, Thomas Innseth, i en pressemelding.

Som utgangspunkt blir det nye kontoret plassert hos ingeniørfirmaet Cowi, som eier Arkitema. Dermed blir Haugerø helt fra starten også en del av et sterkt faglig fellesskap, samtidig som han også får rundt 80 kolleger i Arkitemas Oslo-avdeling. 

Haugerø har erfaring fra både store og mindre prosjekter innen alt fra boligbygg til energianlegg og infrastrukturprosjekter, og har jobbet hos Rambøll i Trondheim og Selberg Arkitekter.

Av Redaksjonen