12. desember 2023
Bransje
Elisabeth Heggelund Tørstad slutter i Asplan Viak

Administrerende direktør Elisabeth Tørstad slutter i Asplan Viak, og vil framover bruke hele sin arbeidsinnsats på styreverv.

Elisabeth Heggelund Tørstad har ledet Asplan Viak siden 2019.

Foto: Nina Rangøy

Tørstad har ledet Asplan Viak siden 2019.

– Det er naturligvis et tap for Asplan Viak at Elisabeth velger å prioritere andre oppgaver fremover, men det er ikke overraskende at hennes kompetanse og erfaring er etterspurt. Hun har ledet selskapet trygt gjennom store endringer og en krevende periode med pandemi, sier styreleder Ingelise Arntsen i en pressemelding.

Hun forlater en økonomisk solid virksomhet med dedikerte medarbeidere som leverer høy faglig kvalitet til kundene sine, påpeker Arntsen videre.

– Jeg er takknemlig for å ha fått lov til å lede så mange dyktige fagfolk i arbeidet med viktige oppgaver for samfunnet. Asplan Viak er et selskap med sterkt engasjement og høye ambisjoner for en bærekraftig og framtidsrettet utvikling, som det har vært en stor glede å få være en del av, sier Tørstad i pressemeldingen.

Styret starter umiddelbart arbeidet med å finne selskapets nye administrerende direktør. Elisabeth Heggelund Tørstad fortsetter i stillingen frem til etterfølger er på plass.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

Av Redaksjonen