20. februar 2023
Bransje
Fra Snøhetta til Henning Larsen

Henning Larsen henter Kristian Edwards fra Snøhetta til stillingen som global bærekraftsansvarlig.

Portrettbilde av Kristian Edwards, ny global bærekraftsansvarlig i Henning Larsen.

Kristian Edwards vil tilhøre Henning Larsens norske avdeling, men ha en global rolle i organisasjonen, og jobbe med hele selskapets satsing på bærekraft.

Foto: Henning Larsen

Kristian Edwards er blitt ny ‘Global head of sustainability’ i Henning Larsen. Han kommer fra jobben som seniorarkitekt i Snøhetta. Edwards vil tilhøre selskapets norske avdeling, men ha en global rolle i organisasjonen, og jobbe med hele selskapets satsing på bærekraft, melder Henning Larsen i en pressemelding.

– Vi er utrolig glade for å få Kristian inn i vår ambisiøse satsing om å utvikle fremtidens bygg og byer. Dette er et strategisk og viktig område for Henning Larsen, der Kristian vil supplere den tverrfaglige kunnskapen og det sterke engasjementet som allerede er dypt forankret hos oss, sier divisjonsleder for arkitektur i Henning Larsen, Frank Nodland.

Edwards har tro på en fremtid med rask prototyping hos designfagene.

– Å realisere et arkitekturprosjekt tar tid. I den tiden vi er inne i nå trengs det gjennomarbeidede, men samtidig effektive aksjoner. Det er viktigere enn noensinne å engasjere akademia, slik at vi kan teste hypoteser raskt, sett isolert fra regelverk og normer. Jeg vil at vi skaper banebrytende former for samarbeid som fører til en ny gyllen tid for formgivning og funksjon i balanse med klima og natur, sier han i pressemeldingen.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

Av Redaksjonen