25. mai 2023
Bransje
LPO utvider ledelsen

30 prosent økning i omsetningen fører til økning i ledelsen i LPO.

Pirill Steinslien, Anne Sandnes og Øystein Sjøstrand og Christian N. Madsen fra ledelsen i LPO. Foto.

De tre nye tilskuddene til LPO ledelsen (f.v.) Pirill Steinslien, Anne Sandnes og Øystein Sjøstrand, sammen med daglig leder Christian N. Madsen.

Foto: LPO

Det suser og går i LPO om dagen: Fra begynnelsen av 2022 og fram til nå har kontoret blitt 22 flere arkitekter, og resultatet før skatt økte fra rundt et nullresultat i 2021 til 20,1 millioner i 2022.

Som følge av denne veksten går Øystein Sjøstrand, Anne Sandnes og Pirill Steinslien nå inn i ledelsen av firmaet for å styrke det strategiske arbeidet i organisasjonen.

– I tillegg til tung erfaring, sterk fagkompetanse og kreativitet, tilfører disse tre også nye perspektiver, endringskraft og energi inn i arbeidet vi er i gang med, sier Christian N. Madsen, daglig leder i LPO, i en pressemelding.

Sjøstrand har lang erfaring som prosjekterende arkitekt og gruppeleder på LPO og har vært partner siden 2008. Sandnes blir strategisk leder for planarbeid og skal lede LPOs satsingsområde innenfor innovasjon og bærekraft. Pirill Stensilen har vært HR-ansvarlig i LPO siden 2015 og skal lede satsingsområdet innenfor administrasjon og medarbeidere

– Med det nye ledelsesteamet på plass er vi bedre rustet til å følge opp medarbeidere og kunder, og vil være godt rigget til å fortsatt levere solide prosjekter for våre kunder og samfunnet, samt til å utvikle LPO videre. Jeg gleder meg til fortsettelsen, avslutter Madsen.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no

Av Redaksjonen