12. april 2023
Bransje
Mad satser på kommunikasjon

Tidligere P4-programleder Victoria Bryde er Mad arkitekters nye pressesjef.

Sort-hvitt-foto av konsernsjef i Mad, Nicolai Riise og ny kommunikasjonssjef i Mad, Victoria Bryde, i et kontorlandskap.

Konsernsjef i Mad Nicolai Riise sammen med sin nye kommunikasjonssjef Victoria Bryde.

Foto: Mad arkitekter

Mad arkitekter satser på kommunikasjon, heter det i en pressemelding, og kontoret har derfor ansatt Victoria Bryde som ny kommunikasjonssjef. Bryde har tidligere jobbet  som seniorrådgiver og redaksjonell leder i Mad-familiens forhenværende kommunikasjonsbyrå, Mad Communication, og er derfor godt kjent med selskapet.

– Victoria er en kapasitet i særklasse med særdeles god bransjekunnskap, men ikke minst en som kjenner våre ansatte og kunder svært godt, sier konsernleder Nicolai Riise i Mad i meldingen.

Bryde har mer enn 20 års erfaring som journalist og programleder i P4, og har de siste årene jobbet med kommunikasjon og PR for flere av landets største eiendomsaktører.

– Det føles både godt og riktig å vende hjem til Mad igjen. Jeg er stolt av å være en del av et selskap som skaper morgendagens forbilder, og som har en så tydelig og ambisiøs bærekraftprofil. I tillegg til å bygge en bedre fremtid, mener jeg Mad også har skapt bransjens beste arbeidsplass, og jeg føler meg beæret over tilliten jeg nå blir vist, sier Bryde i pressemeldingen.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: arkitektnytt@arkitektnytt.no

Av Redaksjonen