04. mars 2024
Bransje
Ny daglig leder i Lark landskap

Nina Dybwad er ansatt som ny daglig leder i Lark landskap.

Nina Dybwad, ny daglig leder i Lark landskap.

Foto: Dark Design Group

Dybwad kommer fra en stilling i Norconsult som senior prosjektleder og gruppeleder for landskapsarkitektene ved avdeling for arkitektur og landskap i Bergen. Hun er utdannet lanskapsarkitekt og har også en etterutdanning innen universell utforming fra NTNU, samt innovasjonslederutdanning. 

- Med Nina får selskapet en ambisiøs, engasjert og faglig sterk leder som er opptatt av å sette dagsorden for faget. Hun vil styrke Lark landskap som et ledende miljø innen norsk landskapsarkitektur, og følge opp deres solide kunnskap og engasjement for naturbaserte løsninger og sosial bærekraft, sier Geir Gustav Hantveit, styreleder i Lark landskap og konsernsjef i Dark Design Group, i en pressemelding.

Lark landskap er et selskap i Dark Design Group som i tillegg består av Dark arkitekter og Zinc interiørarkitekter. Konsernet teller i dag cirka 170 ansatte fordelt på seks kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Fredrikstad, Drammen og Gdansk.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

Av Redaksjonen