04. januar 2024
Bransje
Ny daglig leder i Vestlandshus arkitekter

Vestlandshus arkitekter har ansatt Kjetil Kolbjørnsen som ny daglig leder. 

Kjetil Kolbjørnsen, ny daglig leder i Vestlandshus arkitekter.

Foto: Vestlandshus arkitekter

Kolbjørnsen har siden mai 2023 vært teknisk sjef i selskapet. 

– Kjetil har omfattende erfaring i å drive og utvikle prosjekter av ulike størrelser og omfang. Han har en strategisk tilnærming og solid teknisk bakgrunn. Gjennom sin tidligere stilling som teknisk sjef har han fått grundig kunnskap om markedstrender, kundeforhold og arkitekturbransjens beste praksis. Denne ekspertisen vil spille en avgjørende rolle i å videreutvikle Vestlandshus Arkitekter i tiden fremover, skriver Konsernsjef i VH-gruppen, Trond Erik Skarshaug, i en pressemelding.

– Dette er en dedikert og faglig dyktig gjeng som jeg har blitt godt kjent med. De har kommet med ønsker til forbedring av arbeidsverktøy, som har resultert i at vi har effektivisert måten vi jobber på. I tillegg er det en nysgjerrig og lærevillig gjeng, noe som er grunnen til at vi i dag kan tilby forhandlerne våre bedre 3D-visualisering til en gunstig pris, sier Kolbjørnsen selv.

Selskapet jobber nå også med mer bærekraftige konsepter, forteller Kolbjørnsen, blant annet i samarbeid med Svanemerket. 

– Målet vårt er å utvikle enda mer innovative løsninger for mer miljøvennlige bygg og boliger, sier Kolbjørnsen i pressemeldingen.

Vestlandshus er en av Norges eldste landsdekkende boligbyggerkjeder.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

Av Redaksjonen