31. juli 2023
Bransje
Ny fagleder i ABO

Øyvind Tveit er ansatt som avdelingsleder og fagleder for arkitektavdelingen i ABO Plan & Arkitektur, med virkning fra 1. september.

Øyvind Tveit har tidligere hatt utvidet ansvar som teamleder for reguleringsplan og som konstituert seksjonssjef plan i Bergen kommune.

Foto: ABO Plan & Arkitektur

Tveit kommer fra stillingen som seniorarkitekt/rådgiver ved kommunaldirektørens stab i Bergen kommune, hvor han har vært ansatt fra 2020. Fra 2021 har han hatt utvidet ansvar som teamleder reguleringsplan og høsten 2022 som konstituert seksjonssjef plan.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver og til å jobbe i ett tverrfaglig miljø, sammen med dyktige kollega innenfor plan- og arkitekturfaget. ABO Plan og Arkitektur har en sterk posisjon i markedet, og jeg håper og tror at jeg med min erfaring kan bidra til å utvikle selskapet, porteføljen og markedsrelasjonene videre, sier Øyvind Tveit i en pressemelding.

I Bergen kommune jobbet Øyvind Tveit i byplanavdelingen fra 2017 til 2020. Her jobbet han med private planer og bidro blant annet i arbeidet med Arkitektur+ som er premissgiver for planlegging og den arkitektoniske utformingen av alle nye tiltak i Bergen kommune.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

Av Redaksjonen