10. februar 2023
Bransje
Ny instituttleder ved NMBU

Nina Berre er ansatt som leder for Institutt for landskapsarkitektur ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU).

Portrettbilde av Nina Berre, leder for Institutt for landskapsarkitektur ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU).

Nina Berre, ny leder for Institutt for landskapsarkitektur ved NMBU.

Foto: Nasjonalmuseet

Nåværende instituttleder Tore Edvard Bergaust går av med pensjon, og har sin siste arbeidsdag 30. april. Berre tiltrer 1. mai.

– Institutt for landskapsarkitektur er det eldste i sitt slag i Europa med rike tradisjoner for å ta vare på og utvikle sted, by og landskap, sier Berre i en pressemelding.

Berre har ledererfaring fra Norsk Form, Nasjonalmuseet og Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO).

– Sammen med flere sterke fagmiljøer ved NMBU står instituttets tradisjoner og strategier sentralt i det grønne skiftet. Jeg gleder meg til å bli kjent med instituttets medarbeidere, studenter og NMBU, og bidra til å styrke, videreutvikle og profilere instituttet i en tid da landskapsarkitektenes kompetanses synes viktigere enn noensinne, sier Berre.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no

Av Redaksjonen