22. april 2024
Bransje
Nytt styre i Nielstorp+

Nielstorp+ arkitekter har gått over til et utvidet partnerskap og får nytt styre.

Nielstorp+ styre

Nytt lederteam: (f.v.) Herman Hagelsteen (styremedlem), Øyvind Neslein (styremedlem), Bente Ulvøy (daglig leder), Elise Sendstad (styreleder), Trond Aslaksen (styremedlem), Gaute Grønmo (styremedlem).

Foto: Nielstorp+

– Vi er en arkitektbedrift som er arkitekt-eid, med ambisjon om å være en fagekspert innenfor arkitekturutforming for våre samarbeidspartnere og samfunnet generelt. Vi har en profesjonalisert drift av selskapet og det nye styret bidrar ytterligere til at vi som arkitekter kan fokusere på faget vårt i samspill med tverrfaglig ekspertise, sier Herman Hagelsteen, arkitekt og partner i selskapet, i en pressemelding.

Ny styreleder er Elise Sendstad med erfaring fra styrevirksomhet, organisasjonsbygging og strategisk ledelse i teknologiselskapet Cognite.

Hennes erfaring vil styrke Nielstorp+ arkitekters ambisjon om å være en betydelig kompetansebedrift i byggebransjen i inn- og utland, heter det i meldingen.

Samtidig tre Trond Aslaksen inn som nytt styremedlem i selskapet. Aslaksen kommer fra eiendomsbransjen og «vil være en betydelig ressurs for selskapet og bidra til å styrke kontorets kommersielle markedsekspertise».

Styret består nå i tillegg av arkitektene og partnerne i Nielstorp+ arkitekter, Gaute Grønmo, Øyvind Neslein og Herman Hagelsteen, som sammen med daglig leder Bente Ulvøy utgjør et team som skal bistå Nielstorp+ arkitekter i det de selv kaller «en spennende periode med vekst og utviklingsprosjekter over hele landet».

– Vi jobber for tiden med spennende prosjekter over hele Norge og ser frem til å dra nytte av den varierte kompetansen og erfaringen det nye styret bringer til bordet, sier Hagelsteen.

– Vi er et kontor med lang fartstid og en stor og variert prosjektportfolio. Reisen fortsetter nå med nye eiere og spennende prosjekter som strekker seg fra sjøfrontutvikling i Tromsø til større rehabiliteringsprosjekter i Oslo slik som Oslo Atrium i Bjørvika på 28.000m²», sier styremedlem Øyvind Neslein i pressemeldingen.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

Av Redaksjonen