22. desember 2022
Bransje
Ragnhild Pedersen Foss til Edit

Edit vil styrke posisjonen til landskap og urbanisme innenfor fremtidsrettet by- og stedsutvikling og ansetter Ragnhild Pedersen Foss.

Foto av Ragnhild Foss

Ragnhild Pedersen Foss er ny medarbeider i Edit.

Foto: Edit

I forrige uke ble Ragnhild Pedersen Foss satt på magasinet Kapitals liste over «40 stjerner under 40», og kommer til Edit fra stillingen som assosiert partner i Dark Arkitekter, hvor hun blant annet hadde fagansvar for urbanisme.

Pedersen Foss er prosjektleder med erfaring innen konseptutvikling, medvirkning og planlegging. Hun jobber i grensesnittet mellom arkitektur og landskapsarkitektur, og har særlig interesse for urbanisme og bygulv, heter det i en pressemelding fra Edit.

– Ragnhild vil bidra til å bygge videre på vår visjon om å styrke landskapsarkitekturens rolle innen urbanisme og planlegging. Vi startet Edit med lite annet enn stort engasjement og et modus operandi - å lage meningsfulle og bærekraftige habitater for alle levende vesener. Nå, fem år senere, er vi et team på fem under 40 som jobber med samme MO - med spennende prosjekter og fantastiske samarbeidspartnere, sier kontoret i meldingen.

Pedersen Foss har tidligere vunnet en rekke priser og anerkjennelser for sitt engasjement for bærekraftig urbanisering, inkludert «RAKE Showroom» – et eksperiment- og gjenbruksprosjekt for å formidle kunst og arkitektur, som ble kortlistet til Mies van der Rohe-prisen i 2013. Hun har vært involvert i en rekke prosjekter for fremtidsrettet by- og samfunnsutvikling, blant annet i Torginitiativet for Oslo, et initiativ for å transformere Oslos hovedtorg, Youngstorget.

I 2022 ble hun tildelt Cityglød-prisen som hedrer unge og lovende talenter under 35 år, som viser engasjement og nytenkning innen eiendomsmeglerfaget samt bidrar til verdiskaping i bransjen.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no

Av Redaksjonen