14. februar 2024
Bransje
SLA vil vokse mer – utnevner nye partnere

Franziska Meisel og E.C. Forfang blir nye assosierte partnere i SLA Norge.

Fra venstre: De nye assosierte partnerne i SLA Norge, E.C. Forfang og Franziska Meisel, sammen med daglig leder Kjersti Wikstrøm.

Foto: SLA

SLA Norges nye assosierte partnere er sjef for det norske markedet Franziska Meisel og sjefsarkitekt E.C. Forfang, melder kontoret i en pressemelding.

Begge har lang fartstid i SLA Norge som faglige ledere, og har vært med til å utvikle kontoret i flere år. Sammen med daglig leder Kjersti Wikstrøm, skal de bidra til å styrke den profesjonelle og forretningsmessige utviklingen i SLA Norge.

– Det nærmer seg 10 år siden vi åpnet SLAs kontor i Oslo, etter å ha jobbet i Norge siden 2005. Da var vi to personer med lånte kontorplasser, og en delt visjon om å styrke fokuset på bynatur, bæredyktighet og biodiversitet i Norges arkitektur og byutvikling. Utviklingen av kontoret har gått fort, og vi er per i dag 25 medarbeidere, som jobber for offentlige og private kunder over hele landet. Vi er nå klare til å ta det neste skrittet i utviklingen, og styrker derfor organisasjonen med to norske assosierte partnere, sier Louise Fiil Hansen, som er partner i SLA og medgrunnlegger av SLA Norge, i pressemeldingen.

– I SLA Norge løser vi mange forskjellige prosjekter – fra store masterplaner og strategi- og byutviklingsprosjekter til landskap i tilknytning til helsebygg, transformasjonsprosjekter og midlertidige bylivsprosjekter. Dette med en metode som setter naturen og menneskets livskvalitet først, og som tar utgangspunkt i landskapsarkitektur, biologi og antropologi på tvers av de ansattes forskjellige faglige bakgrunner. Jeg er sikker på at vi kan nå enda bredere ut til private og offentlige kunder og samarbeidspartnere, og dermed bidra til at byene våre blir enda grønnere, mer sosiale og bæredyktige» sier Meisel i pressemeldingen.

SLA har 130 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København og Aarhus, og er Nordens største uavhengig landskapsarkitekturkontor, med landskaps-, byroms- og masterplanprosjekter i Skandinavia, Frankrike, England, Canada, Dubai og Abu Dhabi. 

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

Av Redaksjonen