22. september 2023
Priser
Link fikk pris for innovativt verktøy

Link arkitektur er tildelt prisen for årets mest innovative eiendomsaktør under BA Tech Awards i Sverige, for arbeidsverktøyet The Augmented Architect.

Vinnerne av BA Tech Awards.

Foto: Elias Ljungberg

Det skriver selskapet i en pressemelding.

The Augmented Architect er en serie digitale verktøy for effektive, kvalitative og bærekraftige prosjekter som effektiviserer prosjektarbeidet, reduserer potensielle feil og gir mer presise beskrivelser i prosjektet. Arbeidsmetoden og de digitale verktøy er tilgjengelig i alle prosjekter som utføres i Link Arkitektur i hele Skandinavia.

– Denne prisen henger så høyt, og det er en stor ære å bli hedret som den mest innovative eiendomsaktøren. Ved å ligge i front på digital utvikling kan vi sikre at vi skaper bærekraftig arkitektur gjennom hele prosessen. Med disse nyutviklede verktøyene gir vi trygge rammer for å sette de høyeste ambisjoner i ethvert prosjekt, forklarer Grethe Haugland, administrerende direktør i LINK Arkitektur Norge.

Ifølge juryen er The Augmented Architec en teknisk løsning som «på mange måter overgår hjernen». Arbeidsmetoden ligger i forkant når det gjelder å teste ut måter som utfordrer bransjen man opererer i, mener juryen, og kaller dette  et foregangseksempel på den opprinnelige ideen om at det digitale skal legge til rette for menneskets mer monotone oppgaver og dermed skape tid og rom for den kreative prosessen.

Prisen hedrer innovative løsninger og fremtidsrettet tenkning som driver fremgang i eiendomssektoren, og deles ut av Business Arena, i samarbeid med Nordic Prop Tech Initiative og Prop Tech Sweden.

Av Redaksjonen