Mad Bergen flytter inn

Mad Bergen flytter inn i nye lokaler. De har tegnet det helt selv. 

Mad Bergen flytter inn i nye lokaler. De har tegnet det helt selv. 

Mads nye kontorlokaler i Bergen sentrum. 

Foto: Mad
>

– Vi har hele tiden ønsket å sitte i dette bygget, sier Per Fretheim, daglig leder i Mad Bergen, i en pressemelding. 

Fretheim tar nå med seg hele kontoret til prisbelønte Vaskerelven 39. I 2020 ble bygget belønnet med Bergen kommunes arkitektur- og byformingspris etter en omfattende transformasjonsprosess.

– Da kontrakten på det gamle kontoret løp ut var dette et enkelt valg for oss. Først og fremst er dette et bygg som vi er veldig stolte av å ha tegnet og prosjektert, og som viser frem på en god måte hvem vi i Mad er og hvordan vi jobber, sier Fretheim.

>

To hus pluss smau

Vaskerelven 39 ble til for å dekke en konkret etterspørsel i Bergen – behovet for store, sammenhengende kontorlokaler i sentrum. Bygget i Vaskerelven var opprinnelig to bygg som var skilt av et ubebygd smau.

Byggene ble deretter rehabilitert og transformert til hver sin originale stil, samtidig som det ble etablert et nytt atriumbygg i kuttet mellom de to byggene. I dag er det et co-working-miljø i eiendommen, med delefunksjoner og fellesarealer.

– Mange av løsningene som er her, ville vi valgt om vi skulle tegnet dette til oss selv, så det er veldig stas å flytte inn i et bygg vi er så fornøyde med. Vi håper å være et positivt tilskudd til leietakermiksen, og ser frem til å kunne invitere til spennende arrangementer i våre nye lokaler – både selv og i samarbeid med andre, sier Fretheim.

Per Fretheim, daglig leder i Mad Bergen, er strålende fornøyd med innflytting i Vaskerelven. 

Foto: Mad

Bærekraftig bruk

Markedssjef og bærekraftansvarlig Hilde Skaar hos huseier Vestenfjeldske Eiendom AS gleder seg over å få Mad inn i bygget de selv har tegnet.

– Dette er arkitekter vi jobber tett med, og som har tegnet flere prosjekter for oss. Vi synes det er modig og veldig gøy at en så stor leietaker flytter inn i et kontorfellesskap. Det å dele på felles goder er dessuten bærekraftig, og helt i tråd med både våre og Mads verdier. Vi er veldig stolte av at Mad vant pris for dette bygget, og vil gjerne ha innspill fra dem til hvordan vi stadig kan gjøre bygget enda bedre, sier Skaar.

>
>
>