AHO inviterer til forskningsdager

Med tverrfaglig samarbeid og bærekraft i fokus er det duket for to dager med foredrag om aktuelle forskningsprosjekter, boklansering og muligheter for å lære mere om AHOs doktorgradsprogram.

Med tverrfaglig samarbeid og bærekraft i fokus er det duket for to dager med foredrag om aktuelle forskningsprosjekter, boklansering og muligheter for å lære mere om AHOs doktorgradsprogram.

Prorektor Lise Amy Hansen ønsker velkommen til fjorårets Forskninsdagene på AHO. I år er nøkkelordene tverrfaglig samarbeid og bærekraft. 

Foto: AHO
>

For andre gang inviterer AHO til forskningsdager. Den 28. og 29. september åpner skolen dørene for
alle interesserte. I år har dagene et særlig fokus på tverrfaglig samarbeid og bærekraft i forskningsprosjekter.

Lise Amy Hansen, prorektor for forskning ved AHO, oppfordrer alle til å komme:

– Forskningsdagene er en unik mulighet til å se og høre hva skolen gjør på forskningsfronten i dag. Fra det eksperimentelle til det materielle til det konseptuelle, sier hun.

>

Samarbeid og bærekraft

Alle skolens tre institutter, arkitektur, design og landskapsarkitektur, er representert under
Forskningsdagene. Flere av arrangementets innlegg skal ta for seg ulike samarbeid knyttet til innovasjon i offentlig sektor og prosjekter for håndtering av klimaforandringer.

– Bærekraft er en fellesnevner i skolens forskning. På forskningsdagene er det mulig å høre på hvordan våre forskere bidrar gjennom fagutvikling og forskning, sier Hansen.

Det vil bli foredrag om aktuelle forskningsprosjekter, boklansering og muligheter for å lære mere om AHOs doktorgradsprogram.

I tillegg til flere foredrag og presentasjoner blir det også mye tid til å diskutere fag med kolleger på AHOs forskningsdager 2023. Her fra fjorårets forskningsdager.

Foto: AHO

Fullspekket program

Det vil også være et særlig fokus på PhD-programmet på AHO, på dag to av Forskningsdagene. Da blir det foredrag om programmet og mulighet til å få råd og tips fra både PhD-kandidater og rådgivere på PhD-programmene.

For de kontinentalt interesserte arrangeres et introduksjonsforedrag om New European Bauhaus, fredag den 29.

Et annet høydepunkt på programmet er torsdagens lansering av boken «Style and Solitude», skrevet av Mari Hvattum, professor i arkitekturhistorie ved AHO.

Hele programmet kan leses her, og for de som ikke kan delta fysisk vil arrangementet kunne strømmes her. 

>
>
>