AS Arkitektenes hus holder til i Josefines gate 34 i Oslo

AS Arkitektenes hus

  Sist oppdatert 11.09.2018
Josefines gate 32/34 består av to flotte bygninger bygget i nyrenessansestil som huser flere arkitekt- og designorganisasjoner.

Utleie

Vi leier ut lokaler for møter, kurs og seminarer. Lokalene er også velegnet til selskap og blir brukt til bryllup og andre markeringer. 

Lokalene består av en stor sal på 130 kvm og en tilhørende mindre sal på 42 kvm. I tillegg er det en kjellerstue i underetasjen.

Vi har et lite kjøkken med kjøl/frys, kaffetrakter/kanner, hybelkomfyr og oppvaskmaskin. Øvrig utstyr må man besørge selv.

Vi gjør oppmerksom på at lokalene i dag er lite egnet til funksjonshemmede. Toaletter og garderobe ligger i kjelleretasje uten heis.  

NB! Medlemmer av Norske arkitekters landsforbund leier til rabbaterte priser. 

 

Bruksområder

Selskapslokaler (info kommer)

Croquis

croquis 2Croquistegning i Arkitektenes hus, Josefines gate 34, Oslo

Mandager fra kl. 19.00-21.00. Vi starter presis kl 19,- dørene åpnes kl. 18.30

Et åpent tilbud du selv velger å bruke, når du har behov, tid og mulighet. Du tar med deg selvvalgt utstyr: Tegneblokk, blyant, kull, fettstifter, tusj, akvarell, eller en kombinasjon av det meste.

Pris kr 80 pr tegnetreff. Ingen påmeldingsavgift. Eventuelt klippekort m 11 klipp til kr 750 som gir en pris på kr. 68 per gang. Husk kontanter.

Croquistegning i Arkitektenes hus er åpent for alle som vil vedlikeholde og utvikle sin tegnestrek uten korreksjon, veiledning og vurdering.

Vårsemesteret: fra uke to i et nytt år til midten av juni. Åpent i vinterferien. Stengt i påskeuke, jul og sommerferien og helligdager/offentlige fridager,

 

IMG_7638Dans-5 rytmer

Velkommen til dans 5 Rytmer. 
Hver onsdag fra 24. januar til 13. juni.
Kl 18.30 til 20.30
Drop-in 200kr, klippekort 5 ganger 800kr
Vi danser barbeint i ledige klær.
Lunt tregulv, godt rom
Garderobe og fine toaletter (ingen dusj).Kurs, seminarer og møter (info kommer)

20150606_230657[1]Tango

Tangopraxis har gleden av å arrangere ukentlige dansekvelder med Argentinsk tango for dansere som minimum har gått nybegynnerkurs.

For mer informasjon se: www.tangopraxis.com

Radgivnings


ART

Skal du bygge hus, hytte eller tilbygg? Arkitektenes rådgivningstjeneste ART tilbyr gratis rådgivning.

Oslo Arkitektforening tilbyr gratis rådgivning på torsdager mellom kl. 17.00 og 19.00 i Arkitektenes Hus, Josefines gate 34. Våren 2018 starter tilbudet den 1 Februar. Siste rådgivingsdag er 26 April. Det er ikke tilbud i påske- og vinterferieukene. 

Klikk her for NETTBASERT TIMEBESTILLING (oppstart 24. august, siste dag 16. November)

Det er dessverre ikke mulig å reservere tid pr epost eller telefon, og spørsmål til rådgivningstjenesten besvares kun ved personlig fremmøte i rådgivningstiden som altså er hver torsdag foruten ferier og helligdager.   

For best mulig rådgivning ta med: situasjonsplan, reguleringsbestemmelser, tegninger i målestokk og eventuelt gjerne fotografier.

Rådgivningen er rettet mot privatpersoner med planer om å bygge hus, utvidelser, rehabilitering eller lignende. Her kan man be om råd om alt innenfor arkitektens fagområde. Sivilarkitekter gir gratis veiledning en halv time til hver besøkende.

Arkitektenes rådgivningstjeneste har vært i drift siden 1979, da en gruppe arkitekter tok initiativ til å danne et forum for fri arkitekthjelp. Hensikten med tjenesten er blant annet å gi hjelp og belyse ethvert problem av arkitektonisk, teknisk, administrativ eller økonomisk karakter og øke forståelsen for arkitektoniske kvaliteter. Arkitektene som gir råd er alle sivilarkitekter MNAL og medlemmer av Oslo arkitektforening med relevant erfaring som arkitekt.

 

Kontaktinformasjon

Stein Düring
Daglig leder

AS Arkitektenes Hus
Josefines gate 34, 0351 Oslo
Telfon: 401 07 573
E-post post@arkitekteneshus.no

Telefontid: 
mandag, onsdag, fredag 
kl 10.00-15.00

Disse organisasjonene holder til i Arkitektenes hus:

 • Norske arkitekters landsforbund (NAL)
 • Oslo Arkitektforening (OAF)
 • Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening (NIL)
 • Norske landskapsarkitekters forening (NLA)
 • Arkitektenes Hus (driftsselskap) 

AS Arkitektenes hus er et selskap som står for forvaltning, drift og utleie i Josefines gate 32/34. 

kontakt

 • Kontaktinformasjon
 • Daglig leder
  Stein Düring

  AS Arkitektenes Hus
  Josefines gate 34, 0351 Oslo
  Telefon: 401 07 573
  E-post post@arkitekteneshus.no