Arkitektenes hus holder til i Josefines gate 34 i Oslo.

Arkitektenes hus - kurs og selskap

  Sist oppdatert 13.02.2020
Josefines gate 32/34 består av to flotte bygninger i nyrenessansestil som huser flere arkitekt- og designorganisasjoner.

http___kulturminnebilder_ra_no_fotoweb_cmdrequest_rest_PreviewAgent

Utleie

Vi leier ut til møter, kurs og seminarer. Lokalene er velegnet til selskap, bryllup og andre markeringer. 
Lokalene består av stor sal på 130 kvm og tilhørende mindre sal på 42 kvm. I tillegg er det en kjellerstue i underetasjen.
Vi har et lite kjøkken med kjøl/frys, kaffetrakter/kanner, hybelkomfyr og oppvaskmaskin. Øvrig utstyr må man besørge selv.

Vi gjør oppmerksom på at lokalene i dag er lite egnet til funksjonshemmede. Toaletter og garderobe ligger i kjelleretasje uten heis.  
Medlemmer av Norske arkitekters landsforbund leier til rabatterte priser. 

Bruksområder

Selskapslokaler, kurs og seminarer

Lokalene ligger på to plan med to sammenhengende saler og foajé i 1. etasje samt kjellerstue, tekjøkken, garderober og toaletter i underetasjen.

Lokalene er utstyrt med 150 stoler og ca 30 bord á 70x 120 cm

Skisse av lokalene (pdf)

Leievilkår (pdf)
Pristilbud: Ta kontakt via post@arkitekteneshus.no

Croquis

croquis 2

Mandager fra kl. 19.00-21.00. Vi starter presis kl 19,- dørene åpnes kl. 18.30

Et åpent tilbud du selv velger å bruke, når du har behov, tid og mulighet. Du tar med deg selvvalgt utstyr: Tegneblokk, blyant, kull, fettstifter, tusj, akvarell, eller en kombinasjon av det meste.

Pris kr 80 pr tegnetreff. Ingen påmeldingsavgift. Eventuelt klippekort m 11 klipp til kr 750 som gir en pris på kr. 68 per gang. Husk kontanter.

Croquistegning i Arkitektenes hus er åpent for alle som vil vedlikeholde og utvikle sin tegnestrek uten korreksjon, veiledning og vurdering.

Vårsemesteret: fra uke to i et nytt år til midten av juni. Åpent i vinterferien. Stengt i påskeuke, jul og sommerferien og helligdager/offentlige fridager,

20150606_230657[1]Tango

Tangopraxis har gleden av å arrangere ukentlige dansekvelder med Argentinsk tango for dansere som minimum har gått nybegynnerkurs.

For mer informasjon se: www.tangopraxis.com

 

Radgivnings

 

ART

Skal du bygge hus, hytte eller tilbygg? Arkitektenes rådgivningstjeneste ART tilbyr gratis rådgivning.

Oslo Arkitektforening tilbyr gratis rådgivning på torsdager mellom kl. 17.00 og 19.00 i Arkitektenes Hus, Josefines gate 34.  Det er ikke tilbud i påske- og vinterferieukene. 

Klikk her for NETTBASERT TIMEBESTILLING 

Det er dessverre ikke mulig å reservere tid pr epost eller telefon, og spørsmål til rådgivningstjenesten besvares kun ved personlig fremmøte i rådgivningstiden som altså er hver torsdag foruten ferier og helligdager.   

For best mulig rådgivning ta med: situasjonsplan, reguleringsbestemmelser, tegninger i målestokk og eventuelt gjerne fotografier.

Rådgivningen er rettet mot privatpersoner med planer om å bygge hus, utvidelser, rehabilitering eller lignende. Her kan man be om råd om alt innenfor arkitektens fagområde. Sivilarkitekter gir gratis veiledning en halv time til hver besøkende.

Arkitektenes rådgivningstjeneste har vært i drift siden 1979, da en gruppe arkitekter tok initiativ til å danne et forum for fri arkitekthjelp. Hensikten med tjenesten er blant annet å gi hjelp og belyse ethvert problem av arkitektonisk, teknisk, administrativ eller økonomisk karakter og øke forståelsen for arkitektoniske kvaliteter. Arkitektene som gir råd er alle sivilarkitekter MNAL og medlemmer av Oslo arkitektforening med relevant erfaring som arkitekt.

Disse organisasjonene holder til i Arkitektenes hus:

 • Norske arkitekters landsforbund (NAL)
 • Oslo Arkitektforening (OAF)
 • Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening (NIL)
 • Norske landskapsarkitekters forening (NLA)
 • Arkitektenes hus (driftsselskap) 
 • Futurebuilt
 • Arkitektenes fagforbund (AFAG)

 

kontakt

 • Kontaktinformasjon
 • Daglig leder
  Stein Düring

  AS Arkitektenes Hus
  Josefines gate 34, 0351 Oslo
  Telefon: 401 07 573
  E-post post@arkitekteneshus.no